Meryem dizisi reyting yarışında önde.

Meryem dizisi reyting yarışında önde.
Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Meryem dizisinin bu hafta 2. bölümü ekranlara geldi. Sezona iddialı bir giriş yapan dizi, beklenildiği gibi reytinglerde ilk sıralarda yerini aldı.

Kanal D’nin yaz dizisi Meryem’de başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş paylaşıyor. Meryem, dün akşam ekrana gelen 2. bölümü ile en çok izlenen dizi oldu. Meryem dizisi 16 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.Meryem'i her çarşamba canlı tv'den izleyebilirsiniz.
 

Meryem 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
Meryem 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Bakalım Savaş 3. bölümde gerçeği öğrenecek mi? Alevlerin arasında kalan Meryem’e ne olacak? Meryem kendisini alevlerin arasından kurtaranın Oktay olduğunu düşünür. Savaş ise bir kuşu kurtarmak için kendini tehlikeye atan birinin katil olamayacağına inanmaya başlar. Meryem’in babasına anlattıklarını duyan Savaş Meryem’i kaçırır ve gerçekleri öğrenmeden onu bırakmayacağını söyler. Oktay’da Savaş gerçekleri öğrenmesin diye onların peşine düşer.
Meryem 2. bölümde neler oldu?
Oktay Meryem’in güvenini tekrar kazanmayı başarır. Meryem’in şartlı tahliye olduğunun haberini alan Savaş, Meryem’in tek avunduğu yeri yani babasının fırınını yangın yerine çevirir. Meryem ise alevlerin arasında kalan bir kuşu kurtarmak için kendini alevlerin arasına atar.

10-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler