Kanal D Yeni Dizi Hazırlıklarına Başladı!

Kanal D Yeni Dizi Hazırlıklarına Başladı!
Kanal D ekranlarında süreç Film tarafından hazırlıkları başlayan yalancı adlı dizi için çalışmalara başlandı. Dizinin yayın tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Televizyon kanalları her an yeni gelişmelerle seyircisine yeni yapımlar izletmek ve seyirciyi ekrana çekmek için ellerinden geleni yapıyor. Reyting canavarının her kanal için ve her yapım için belirleyici olduğu yayıncılık sektöründe bekleneni veremeyen yapımlar ekrana veda ederken yerleri çok geçmeden yeni yapımlarla dolduruluyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve düşük reytingi sebebiyle final yapmak zorunda kalan Babam Çok deişti adlı dizi yerine yeni dizi hazırlıkları da vakit geçmeden başladı. Süreç Film tarafından hazırlanan ve final yapan Babam Çok deişti yerine yine Süreç Film tarafından hazırlanacak olan ve şimdilik adının Yalancı olarak açıklandığı proje için hazırlıklar başladı. Yalancı adlı dizinin Liar adındaki diziden uyarlama olarak ekranlara geleceği iddia edildi.

Yalancı İçin Hazırlıklar Başladı

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak yeni bir dizi için start verildi. Süreç Film tarafından hazırlanacak Yalancı adlı dizinin Liar adlı 12 bölümlük bir diziden uyarlama olacağı iddia edildi. Son olarak Babam Çok Değişti ile umduğunu bulamayan kanal D ve Süreç Film birlikteliğinin yeni diziyle devam edeceği öğrenilirken yeni dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturacağı öğrenildi. Şimdilik senaryosunu kimin kaleme alacağı bilinmezken dizinin cast görüşmelerinin de başladığı bildirildi. 12 bölüm olarak yayınlanan Liar Dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Yalancı adlı dizi dram türünde olacak ve en yakın zamanda ekranlara gelecek. Yeni dizinin hangi gün yayınlanacağı ve tam yayın tarihi hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Yalancı Dizisi Konusu Ne?

12 Bölüm olarak yayınlanan Liar adlı diziden uyarlanacağı iddia edilen Yalancı Dizisi’nin konusu net olarak belli değil. Ancak dizinin baz alınacağı Liar adlı dizinin konusu şöyle; uzun süreli sevgilisinden ayrılan Laura bir lisede öğretmenlik yapmaktadır. Sınıfındaki öğrencilerden biri olan Luke’un karizmatik cerrah babası Andrew ile birlikte olmayı kabul etmiştir. İkilinin ilk buluşmaları aynı zamanda dizinin de başlama noktası olacaktır. İkili beraber yemeğe çıkarlar ve güzel bir akşam geçirirler. Ertesi sabah Laura Andrew tarafından tecavüze uğradığını iddia eder ama ortada bir delil yoktur. Laura takıntılı ve saldırgan bir şekilde bu olayın üstüne giderken Andrew ise bu işe bir anlam veremez ve savunmaya çekilir. Dizinin hikayesi de burada başlar. bu ikiliden biri yalan söylemektedir ama hangisi?

09-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar