Uraz Kaygılaroğlu'na Camdaki Kız Dizisinden Teklif Geldi

Uraz Kaygılaroğlu'na Camdaki Kız Dizisinden Teklif Geldi
Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, Kanal D'nin yeni dizisi olan Camdaki Kız dizisinden rol teklifi aldığı iddaları ortaya atıldı. Peki ya doğrumu?

Son günlerde Camdaki Kız dizisinden gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor.  Bu seferde Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden rol teklifi aldığını öğrendik. Geçtiğimiz hafta Star TV’de yayınlanan Seferin Kızı dizisinden ayrılan yakışıklı oyuncu, diziden ayrıldığı andan itibaren farklı projelerden teklifler almaya başladı bile. Cem Yılmaz’ın Netflix projelerinden olan Erşan Kuneri dizisinde rol alacağı öğrenilen Uraz Kaygılaroğlu’nun ismi şu sıralar Camdaki Kız’da geçiyor. Haberi, Gazeteci Birsen Altuntaş TV100 üzerinden bizlerle paylaştı. Henüz bir iddia olsa da, yapımcı firma, erkek başrol oyunculuğunu Uraz Kaygılaroğlu’na teklif ettiği haberleri geldi. Bununla ilgili açıklamaları ve detayları ileride taraflardan öğreneceğiz ancak şuan için bizimde bilgimiz bununla sınırlı.

Camdaki Kız Kadarosu

   Geçtiğimiz günlerde diziden rol teklifi alan Burcu Biricik, diziden gelen teklifi kabul etmişti. Kırmızı Oda’da ki ‘Boncuk’ karakteri ile başarılı bir performans koyan oyuncu dizide başrol karakteri olan ‘Nalan’ı canlandıracak. Bunun yanı sıra diziden rol teklifi birkaç isim daha var. Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya ve Metin Akdülger diziden rol teklifi alan diğer isimler. Dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç yer alıyorken, kitabı senaryoya uyarlayacak isim ise Ali Adın olarak açıklandı.

    Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’nın yapımcılığı yaptığı OGM Pictures, Camdaki Kız dizisi için çalışmalarına devam ediyor. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin Nisan ayında içerisinde yayınlanması düşünülüyor. Dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ isimli kitabının senaryoya çevrilmiş hali ile karşımıza çıkacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de aslında Camdaki Kız’dan esinlenerek yazılmıştı. Ancak kadro ve senaryo çok fazla değiştiği için farklı bir dizi gibi karşıladık. Diğer üç dizisinden yakaladığı başarıyı, bu dizede de başarmayı hedefleyen yapımcı firma, bizlere dram ağırlıklı, gerçek hikâyelerden alınmış ve duygu karmaşasına sokacak bir proje ile karşımıza çıkmayı hedefliyorlar.

     Diğer üç diziden, beklenilenin üstünde bir başarı yakalayan yapımcı firmanın bu hamlesi, onlara istediklerini verebilecek mi hep beraber göreceğiz. Sonuçta dizinin iyi olup olmadığının kararı verecek olanlar bizleriz.

 

08-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar