Kanal D Yılbaşı Özel Programında Neler Var?

Kanal D Yılbaşı Özel Programında Neler Var?
Yılbaşı heyecanını Kanal D'de geçirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel yayını ve daha fazlası ile yılbaşı akşamı Kanal D'de

 

    Hepimizin heyecanla beklediği o an geldi çattı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni yıla evimizde girecek olsak da, televizyon kanalları yılbaşına özel hazırladıkları programları ile gecemizi eğlenceli bir hale getirmeyi hedefliyorlar. Bu hedef doğrultusunda Kanal D’nin yılbaşı akşamı programın da ise, herkesin oldukça sevdiği bir program olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 var. Özel konuklara ve yılbaşına özel skeçler ile ekran başına gelecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 milyonlarca kişiyi ekran başına toplayacak.

 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2

    Birinci sezonu ile bizleri büyüleyen ve sevilerek izlenen Çok Güzel Hareketler Bunlar, ikinci sezonu ile de çok ses getirdi ve önceki sezon da olduğu gibi bu sezonda da istekleri karşılayarak izleyicileri tatmin etmeyi başarmış durumda.

    Saat 20.00 ile başlayacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yılbaşı Özel programı, Yılmaz Erdoğan yönetiminde ve birbirinden yetenekli öğrencileri ile bizleri kahkahalara boğmak için hazırlanıyorlar. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı yılbaşı özel bölümünde ayrıca önceki sezon kadrosunda yer alan bazı isimler de, bir kez daha sahne alarak eski günleri yâd edecekler. Kibariye, Hülya Avşar, Cengiz Kurtoğlu, Emir Can İğrek ve Koray Avcı gibi ünlü isimler Çok Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel programının davetliler listesinde. Bunun yanı sıra eski sezon da olup, geceye özel tekrardan ekran başına çıkacak olan ise Şahin Irmak, Eser Yenenler, Ersin Korkut ve Bülent Emrah Parlak olarak açıklandı.

 

Hıyarlı Baba

    Belki de eski sezonun en çok sevilen serisinden olan hıyarlı baba, sevenleri ile yılbaşı gecesinde tekrardan buluşacak. Hıyarlı baba karakteri oldukça komik, sürekli hıyar yiyen, kambur duran, sadece içlik giyen ve tuhaf bir konuşma yapısı olan ilginç ve canlandırması zor bir karakter. Ancak karakteri canlandıran Şahin Irmak, tamamen karakteri benimsiyor ve kendini o role adayarak sanki gerçek bir karaktermiş gibi kendine düşün rolü oynayarak güzel ve eğlenceli bir zaman geçirmemize olanak sağlıyordu. Eminiz ki yılbaşı özel bölümünde de aynı performansı göstererek bizleri kahkahaya boğacaktır.

 

 

 

 

30-12-2020
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar