Tuzak 13. bölüm izle

Tuzak 13. bölüm izle
Tuzak 13. bölüm izle; 12 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Tv 8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinin 13. Bölümünün detayları haberimizde!

Tuzak 13. bölüm izle; 12 Ocak Perşembe akşamı 13. Yeni bölümüyle ekrana gelecek Tuzak dizisinin başrollerinde Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, İlayda Çevik, Naz Göktan ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanan ve bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan Tuzak dizisi ne yazık ki başladığı ilk bölümden itibaren seyirciye ulaşmakta güçlük yaşadı. İlk bir iki bölüm hariç reytinglerde oldukça gerilerde kalan dizi bu yönüyle hep bir erken final haberinin merkezinde oldu hatta 13. Bölümde erken final yapacağı iddia edilen dizi için Acun Ilıcalı devam edecek açıklaması yaptı. Bir intikam ve aşk hikayesinin anlatıldığı Tuzak dizisinin yayınlanacak 13. Bölümü bu akşam saat 22.30’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Tuzak Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fabrika Yapım ve Acun Medya tarafından hazırlanan ve bu sezonun iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Tuzak dizisi için 26. Bölümde final kararı alınmış durumda. Reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle yayın günü ve saatinde değişiklik yaşayan dizinin yayınlanan son bölümünde Ceren yıllar sonra kavuştuğu annesiyle vakit geçirmek için elinden geleni yapar ancak ne yazık ki işler onun istediği gibi gitmez. Bu arada Aslan Bey’de mahkeme için hazırlanmaya başlamıştır. Umut ise öğrendiklerinden sonra eskisi gibi olamayacak ve ailesiyle arasında her zaman bir gerginlik olacaktır.

Tuzak 13. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve intikam ve aşk türünde ele alınan Tuzak dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölüm yine gerilimli ve heyecanlı sahnelerle seyircisinin karşısına çıkacak. Fabrika Yapım imzalı dizinin yayınlanacak yeni bölümünde, Umut ve Ceren, Gülce’nin hamlesine rağmen hem kendi mutlulukları hem de planın devamlılığını sağlamak için mücadele ederler. Umut dışarda olduğu gibi içerde de ekibi yönlendirmeye devam eder. Gülce, Ceren’i sorgularken işine duygularını karıştırır ve Çınar’la olan geçmişlerine dair ilk kez konuşur. Öbür taraftan Demir, Çınar’ın Umut olduğunu düşünerek Çınar Yılmaz’ı avukatlık ve şirket görevlerinden alır. Umut, Demir’e karşı manipülasyonlarını sürdürse de köşeye sıkışmıştır. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinin yayınlanacak 13. Bölümü bu akşam saat 22.30’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar