Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?
Kanal D'den yeni program müjdesi geldi. Yeni programın ne olduğunu merak eden izleyici soruyor, sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Dizi ve orijinal programlarıyla televizyon dünyasında daima ilk beşte yer alan Kanal D'den yeni program müjdesi geldi. Yeni programın ne olduğunu merak eden izleyici soruyor, sunucusu kim, ne zaman başlıyor? Yayın tarihi duyurulan ve seyirciyi heyecanlandıran gelişme haberimizde.

Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Birçok yarışma ve programın merkez olan Kanal D'de yeni bir program başlıyor. Sunuculuğunu ünlü müzisyen Ercan Saatçi’nin yapacağı ve evinde sanatçı dostlarını ağırladığı programın yayın tarihi de belli oldu. Sohbet ve müziğin bir arada olacağı müzik-eğlence programı 'Çok Akustik', ilk bölümüyle 7 Haziran Pazar akşamı izleyici ile buluşuyor.

Çok akustik bir program!

Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin kendi evinde sanatçı dostlarını ağırlayarak sunuculuğunu yaptığı 'Çok Akustik', Pazar geceleri ekrana gelecek. Ercan Saatçi’nin her bölümde ayrı bir ünlü ismi ağırladığı programda izleyici sohbet ve müziğe doyacak. Ercan Saatçi’nin kendi evinde sanatçı dostlarını ağırladığı 'Çok Akustik', ilk bölümüyle 07 Haziran Pazar akşamı saat 23.30’da Kanal D’de. Keyifli seyirler

Ercan Saatçi Kimdir?

1968 İstanbul doğumlu Saatçi, orta ve lise eğitimini Haydarpaşa Lisesinde aldı. Küçük yaşta mandolin, akordeon ve halk oyunları eğitimleri aldı. Lise yıllarında müzik grubu kurdu ve bu grupla katıldığı müzik yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümü öğrencisiyken TRT Eurovision finallerine katıldı ve üniversiteler arası müzik yarışmasını "Her Name Is N.G." isimli şarkısı ile kazandı. 1990 yılında kurduğu “Grup Vitamin” adlı grupla ilk albümünü yapan Saatçi iki kez Altın Güvercin yarışmasında ödül kazandı. Dört kez Hürriyet Altın Kelebek ödülü, iki kez Hey Dergisi ödülü ve ayrıca birçok kez birçok TV ve radyonun seçtiği yılın şarkısı, yılın şarkı sözü ve yılın grubu ödülünü aldı.

1991 yılında “İzel-Çelik-Ercan” adını verdikleri grupla müzik piyasasında tanınmaya başladı. “Vitamin Değil Şifa Niyetine” ve “Ebabil Bir Kuştur” albümleri binlerce sattı. Yedi yüzün üzerinde şarkı sözü ve beş yüze yakın beste ve düzenlemesi bulunan sanatçı Rec by Saatchi adlı kendi şirketini kurdu. 1999 yılında İzmir Foça’daki 7. Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda er olarak askerliğini yaptı. 2003 - 2004 yılları arasında Popstar Müzik yarışmasında; 2006 Yılında Star Avı, 2008 Yılında da Alaturka Solistte Jüri Üyeliği yaptı. 2003 yılında “O Şimdi Asker” filminde, 2005 yılında “Çat kapı’ dizisinde oyuncu olarak yer aldı. Ercan Saatçi, halen spor yazarlığının yanı sıra kendi müzik yapım şirketinde kariyerini devam ettiriyor.

01-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar