Kanal D’den Yepyeni Bir Program: Şarkılar Bizi Söyler 25 Şubatta Başlıyor

Kanal D’den Yepyeni Bir Program: Şarkılar Bizi Söyler 25 Şubatta Başlıyor
Kanal D ekranlarında yepyeni bir program başlıyor. Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can ve Hakan Altun'un sunumuyla 25 Şubat'ta başlıyor.

Televizyon kanalları dizilerden fırsat buldukça yayın akışlarını programlarla doldurmaya çalışıyorlar. Her ne kadar televizyonlarda dramalar büyük yer tutsa da zaman zaman yayınlanan programlarda dizilerden bunalan seyirciler için adeta bir nefes alma anı oluşturuyor. Pirime time’de program görmek hemen hemen imkansız olan bu günlerde Kanal D ekranlarında yeni bir program seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Perşembe akşamları ekrana gelecek ve müzik eğlence türünde olacak programın ilk fragmanı da yayınlanmaya başlandı. Oldukça dikkat çeken fragman seyircinin beğenisini kazanırken programın başlayacağı tarih olan 25 Şubat’ta merakla beklenmeye başlandı. Sunuculuğunu Sibel can ve Hakan Altun’un üstlendiği program şimdiden merak edilmeye başlandı.

Şarkılar Bizi Söyler 25 Şubat Perşembe Ekranlarda!

Kanal D yepyeni bir programla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun’un üstlendiği Müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yayına başlayacağı 25 Şubat Perşembe gününü heyecanla beklemeye başladı. Seyircilerde fragmanı yayınlanmaya başlayan programı merakla beklemeye başladılar. Perşembe akşamları ekrana gelecek program Kanal D’nin müzik ve eğlence isteyen seyircisini ekrana kilitleyecek. Şimdiden merak edilen Şarkılar Bizi Söyler Programı için programın yapım şirketi Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı bir açıklama yaptı. Yağcı açıklamasında “yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçmişimize, kökümüze, anılarımıza, çocukluğumuza, sevdamıza, hüznümüze, acılarımıza… Tabi ki heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Fragmanı Çok Beğenildi!

Kanal D ekranlarında Poll Production tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Hülya Sepken’in yaptığı ve sunuculuğunu Sibel Can ile Hakan Altun’un birlikte yapacakları Şarkılar Bizi Söyler’in fragmanı yayınlanmaya başlandı. Oldukça renkli olan fragman seyirciden tam not aldı. Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki gibi bir kamyonla çekilen fragmanda Hakan Altun kamyonun direksiyonuna geçerken Sibel Can onun yanında oturuyor. İkili oldukça renkli motiflerle bezenmiş elbiseler giyerken kamyonun kasasında ise ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ikilinin şarkılarına ortak olıuyor. Renkli ve eğlenceli bir ortamda çekilen fragman seyirciden tam not alırken kullanılan kamyonun üstüne programın isminin yazılması da ayrı fragmana bir renk katmış durumda. 25 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler daha şimdiden heyecanla ve merakla beklenmeye başlandı.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar