Ünlülerden sevgililer günü paylaşımları!

Ünlülerden sevgililer günü paylaşımları!
14 şubat sevgililer gününde ünlüler sosyal medyada paylaşım yapmayı ihmal etmedi. İşte ünlülerden 14 şubat sevgililer pozu.

14 şubat sevgililer gününde magazin dünyasının ünlü isimleri sosyal medyada paylaşım yaptı. 'Sevgililer Günü' adı altında yapılan paylaşımlar oldukça ilgi gördü. İşte magazin dünyasının önemli isimlerinden Sevgililer Günü pozları...

Ünlülerin Sevgililer Günü paylaşımları oldukça dikkat çekti.

Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu

Magazin dünyasının önemli çiftleri arasında yer alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz aylarda kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. Sinem Kobal ise, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir paylaşım yaptı. 'My valentine for life' paylaşımıyla dikkat çeken Sinem Kobal, 14 şubat Sevgililer Günü'nü böyle kutladı.

Hakan Altun

Hakan Altun, 'Çare yok ölmüşe olmuşa ayrılık çıkmış aşk fallarında, 2021’de bende durum yine budur. Tüm sevdalıların “Sevgililer Günü”nü canı gönülden kutluyorum ve sevdalısı olmayanlara umutlarını asla kaybetmemelerini diliyorum.' sözleri ile sevgililer gününü kutladı.

Şükran Ovalı - Caner Erkin

2017 yılında Caner Erkin ile dünya evine giren Şükran Ovalı, 'Kocaman bir iyi kisin hayatımda ...Her koşulda, her şartta, beraber gülmekten vazgeçmedik... Bu konuda ki inadımız ömrümüze yayılsın... İyi ki eşim, iyi ki yol arkadaşım, iyi ki kızımın babasısın... Hep aşkla huzurla ...Seni çok çok çok ama çooook seviyorum Aşkım.' sözleri ile sevgililer gününü kutladı.

Doğa Rutkay Kamal - Kerimcan Kamal

2014 yılında tiyatrocu Kerimcan Kamal ile dünya evine giren Doğa Rutkay, 'Dünyanın her köşesinde (keyifler yerindeyken) gezerken ya da evin içinde dört duvar (keyifsiz, moralsiz olduğumuzda) sadece sessizce kaldığımızda bile öylece; hayat seninle güzel... Seni çok ama çok ama çok ama çok seviyorum.' sözleri ile eşinin sevgililer günü kutladı.

Ebru Şallı

'Bu güzel güller gibi içiniz de güller açsın! Sevgi her koşulda sizi sarıp sarmalasın! Hepinizi çok seviyorum... Sevgililer gününüz kutlu olsun.' sözlerini kullanan Ebru Şallı herkesin sevgililer gününü de kutlamayı ihmal etmedi.

Oğuzhan Koç - Demet Özdemir

Sevgililer gününü sosyal medyada kutlayan ünlüler arasında yer alan isimlerden birisi de Oğuzhan Koç. Sevgilisi Demet Özdemir ile birlikte olan fotoğrafını paylaşan Oğuzhan Koç, paylaşımı ile takipçilerinden büyük ilgi gördü.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar