Ali Sunal ve Nazlı Kumbabanzade Çiftinden Müjdeli Haber

Ali Sunal ve Nazlı Kumbabanzade Çiftinden Müjdeli Haber
Ünlü oyuncu Ali Sunal ve eşi Nazlı Kumbabanzade sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak ikinci bebeklerinin olacağını sevenleriyle paylaştılar.

Magazin dünyası yeni bir haberi sayfalarına taşıdı ve okuyucuları bu mutlu haber karşısında sevinçlerini gizleyemedi. Ünlüler dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Sunal ve eşi Nazlı Kumbabanzade çiftinden gelen haber magazin sayfalarında ve sosyal medyada bir anda gündem olurken çiftin sevenleri de bu mutlu haberi duyunca çifti tebrik mesajlarına boğdular. 2018 yılında evlenen ve 2019 yılında da kızları Narin’i kucaklarına alan çift geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir resimle ikinci bebeği beklediklerinin müjdesini sevenleriyle paylaştılar. Bir kış günü karlı bir sokakta çekilen resimle bu müjdeyi veren çiftin mutlulukları her hallerine yansırken sevenleri de aynı heyecanı ve sevinci onlarla birlikte yaşadı.

Bu Resimdeki Dördüncüyü Bulun!

Ünlü oyuncu Ali Sunal ve eşi Nazlı Kumbabanzade 2018 yılında evlenerek mutlu bir birlikteliğe ilk adımı atmışlardı. Evliliklerinde gayet mutlu olan çift 2019 yılında ilk bebekleri Narin’i kucaklarına almış ve bu mutluluğu aileleri ve sevenleriyle paylaşmışlardı. Şimdilerde ise çift ikinci bebeklerini bekliyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ali Sunal takipçilerine “fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz” notunu yazarak eşi Nazlı Kumbabanzade’nin ikinci bebeklerine hamile olduğunun müjdesini verdi. Bu paylaşımla birlikte çiftin sevenleri ve takipçileri çifti tebrik mesajlarına tutarken magazin sayfaları ve sosyal medyada da bu paylaşım haber oldu ve bir anda gündemin en çok okunanları arasına girdi. İlk bebekleri Narin’den sonra ikinci bebeklerinin heyecanını yaşamaya başlayan çifti bizde tebrik ediyor ve ikinci bebeğin de sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmesini temenni ediyoruz.

Narin’imi Seninle Büyüteceğim

2018 yılında evlenen ve 2019 yılında da ilk bebeği Narin’i kucağına alan Ali Sunal babalık duygusunu kızı Narin’le yaşamıştı. Ali Sunal bu heyecanı sosyal medya hesabından bir paylaşımla duyurarak babası merhum Kemal Sunal’a ithafen bir paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımında “canım babam, ben baba oldum. Umarım torununu görüp hissediyorsundur. İnşallah senin gibi bir baba bir aile reisi olabilirim. Narin’imi seninle büyüteceğim” ifadelerini kullanmıştı. İlk bebekleri Narin’in ilk doğum gününde de bir paylaşım yaparak bu durumu da sevenleriyle paylaşan çiftin mutluluklarının her zaman daim olmasını diliyoruz.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar