Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri!

Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri!
Kanal D'nin yepyeni dizisi Hayati ve Diğerleri'nin çekimleri başladı. Peki yeni dizi Hayati ve Diğerleri ne zaman başlayacak? Hayati ve Diğerleri'nin başrol oyuncusu olarak kim seçildi? İşte Hayati ve Diğerleri hakkındaki tüm detaylar...

Televizyon dünyasında adını sıkça duyuran usta isim İrfan Şahin bu sezon Kanal D ekranlarına iki yeni dizi birden hazırlıyor. 1441 Yapım adlı şirketin yeni dizileri 'Tutsak' ve 'Hayati ve Diğerleri' oldu. Tutsak dizisinin yayınlanmasına gün sayan yapım dün Hayati ve Diğerleri'nin çekimlerine başladı. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen dizinin başrol oyuncusu kim olacak? Hayati ve Diğerleri ne zaman başlayacak? Hayati ve Diğerleri'nin kadın başrol oyuncusu kim olacak? Yeni diziyi canlı ve HD kalitede izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. 

HAYATİ VE DİĞERLERİ KONUSU

Hayati ve Diğerleri'nin erkek başrol oyuncusu olarak "Poyraz Karayel"de canlandırdığı Zülfikar rolüyle fenomen olan Celil Nalçakan oldu. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özer Kızıltan oturuyor. Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen'le beraber kamera karşısına geçti. Dizinin kadrosuna Bülent Çolak ve Ecem Karavus gibi önemli isimlerde yer alıyor. 

HAYATİ VE DİĞERLERİ KADIN BAŞROL OYUNCUSU

Büyük bir merakla beklenen kadın başrol oyuncusu ise 2011 yılında yayınlanan "Kalbim Seni Seçti" projesiyle ekranlara gelen isim Cansu Dağdelen "Hayati ve Diğerleri" dizisinin başrol oyuncusu oldu. Hayati ve Diğerleri adlı dizide Polis karakterini canlandıran Celil Nalçakan'nın eğlenceli hayat hikayesi konu olacak. Dizinin ne zaman ekranlara geleceğine dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

06-09-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar