Yeni dizi Adı Zehra' nın başrol oyuncuları kimler?

Yeni dizi Adı Zehra' nın başrol oyuncuları kimler?
Fox Tv için hazırlanan, Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği ddialı yeni dizi Adı Zehra da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Dizinin, Ocak ayında ekranlarda olması planlanıyor. Adı Zehra dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. İşte detaylar...

Adı Zehra dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Yeni dizinin başrollerinde ödüllü oyuncu Zeynep Çamcı ile yine ödüllü oyuncu Alican Yücesoy rol alacak. Alican Yücesoy, son olarak yine FOX'ta yayınlanan Kördüğüm dizinde oynamıştı.

Zeynep Çamcı kimdir?

Zeynep Çamcı, 11 Aralık 1986’da Muğla, Bodrum'da doğmuştur. 2004 yılında İstanbul'a gelen ünlü oyuncu burada eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezunudur. Zeynep Çamcı, 2010 yılında Recep İvedik 3 sinema filminde Şahan Gökbakar ile birlikte rol aldı. 2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Alper Saldıran, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile birlikte yer aldı. 2013 yılında "Meryem" adlı filmde "Meryem" karakterini canlandırdı. İsmail Hacıoğlu, Zerrin Sümer, Mustafa Uzunyılmaz ile birlikte rol aldığı bu film ile 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivalinde En iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Alican Yücesoy kimdir?

22 Ekim 1982’de İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamlayan usta oyuncu liseden sonra da İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. Bu dönemde Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başladı. 2012 yılında Şubat dizisinde Melisa Sözen ile beraber başrol oynadı. 2013 yılında da başrollerinde Beren Saat'in olduğu, Nejat İşler, Yiğit Özşener, Mert Fırat’ın oynadığı “İntikam” dizisinde rol aldı. Alican Yücesoy, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Aslı Enver ile başrol oyunculuğunu üstlendi. Bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en büyük bütçeli sinema filmlerinden biri olarak dikkat çeken, 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren “Ertuğrul 1890” adlı sinema filminin de de rol aldı. Son olarak da FOX'ta yayınlanan Kördüğüm dizinde oynamıştı.

 

 

21-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler