Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama
Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Canan Ergüder meme kanseri hastalığına yakalanmıştı. Canan Ergüder'den sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Canan Ergüder yakalandığı meme kanseri hastalığı ile mücadele ediyor. Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinden de hastalığı nedeniyle ayrılan Ergüder kanser tedavisi görüyor. Uzun zamandır görüntü vermeyen Ergüder başrolünde yer aldığı Sadan Hanım filminin galasına katıldı. Sağlık durumu merak edilen Canan Ergüder'den güzel haberler geldi. Gazetecilere konuşan Canan Ergüder kemoterapi tedavisinin bittiğini söyledi.

Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl?

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Canan Ergüder hastalığıyla sevenlerini üzmüştü. Tedavisi için setlere ve çalışmalarına ara veren Canan Ergüder en son Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle ekrandaydı. Menajerimi Ara kadrosundan ayrılan Ergüder'in meme kanseri tedavisi hızlıca başlamış ve bu süreçte saçlarını da kısaltmıştı. Sağlık durumu merak edilen Ergüder Sadan Hanım filminin galasında görüntülendi. Ergüder, sağlık durumu ile ilgili sorular soran gazetecilere açıklama yaptı. Canan Ergüder, "Gayet iyiyim, toparlanıyorum. Zor bir süreçti… Tedavim bitmek üzere... Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere" dedi.

Ünlü oyuncu Canan Ergüder bir süredir yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele ediyor. Tedavisinde sona yaklaşılan Ergüder başrolde yer aldığı Sadan Hanım filminin galasına katıldı. Gayet iyi görünen Ergüder Sadan Hanım filminde de hasta bir kadını canlandırıyordu. Canan Ergüder sosyal medya hesabından da gala paylaşımı yaptı. Ergüder'in paylaşımı da moralinin de iyi olduğunu yansıtıyordu.

Canan Ergüder kanser tedavisi görüyor

Kanser tedavisi nedeniyle setlere ara veren ve saçlarını kestiren Canan Ergüder Mayıs ayında yeni haliyle bir fotoğraf paylaşmış ve takipçilerine sağlık durumu ile ilgili bilgi vermişti. Canan Ergüder kısa saçlı fotoğrafına, "Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. Kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Herşey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler" notunu eklemişti. Güzel oyuncuya sağlığına kavuşması ve yeniden ekranlarda olması için sevenleri ve takipçileri yorumlarıyla destek veriyor.  

21-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar