Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm İzle (Final)

Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm İzle (Final)
Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm İzle; 9 Şubat akşamı 16. bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 16. Final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız ve Ezgi Çelik’in rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 16. Final bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kanunsuz Topraklar ilk başladığı günlerde oldukça ses getirmişti. Seyircinin heyecanla beklediği yapımlardan olan Kanunsuz Topraklar, hakkında yapılan tanıtımların da etkisiyle seyircinin ilk başlarda oldukça heyecanla takip ettiği bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar ilerleyen bölümlerde ne yazık ki bu popülaritesini koruyamadı ve reytingleri her geçen bölüm düştü. Çarşamba akşamları kanalın beklentisinin altında kalan dizi için final kararı alınması ise oldukça şaşkınlık yarattı. Ancak kanal yönetimi bu kötü gidişi daha fazla uzatmak istemeyerek dizinin bu akşam yayınlanacak 16. Bölümüyle seyirciye veda etmesine karar verdi.

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Gold Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin bu sezon başlayan iddialı projelerinden olan Kanunsuz Topraklar beklenmedik bir şekilde bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara veda etme kararı aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ise geçtiğimiz bölümlerde şehit edilen ve Davut’un en yakın arkadaşlarından olan Teğmen Sezai’nin intikamını Davut, Mösyö Flaubert ve işbirlikçilerinden almıştır. Bu arada Gülfem ve Davut’un Ankara’ya yaptıkları yolculuk ikili arasındaki tüm sorunların da masaya yatırılacağı bir yolculuğa dönüşür.

Kanunsuz Topraklar 16. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Bu akşam Fox Tv ekranlarında final bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar seyirciye veda ediyor. Sezon başında başlayan ve oldukça iddialı olan ve büyük bir prodüksiyona sahip dizi ne yazık ki beklentinin altında kaldı dizinin bu akşam ekrana gelen ve 16. Final bölümü olan bölümde, çıktıkları Ankara yolculuğu Davut ve Gülfem için tam bir hesaplaşma yolculuğuna dönüşür. İkili aralarındaki bütün sorunları konuşurlar ve konuştukça bu sorunları çözmenin yollarını bulurlar. Sonunda bu yolculuktan çıkan en büyük sonuç çiftin evlenme kararıdır. Ali Gelik ve yandaşları bunu engellemek istese de başaramazlar ve Davut ile Gülfem evlenirler. Öbür taraftan Fikriye’de maden mahallesindeki hayatına alışır ve mutluluğu bulur. Yavuz’la evlenen Behice ise kocasının hakkındaki bütün sırları öğrenir ve ona hak ettiği bir ders verir. Kanunsuz Topraklar bu akşam 16. Final bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciye veda ediyor.

09-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar