Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm İzle; 1 Aralık Çarşamba akamı 9. Bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Murat Daltaban, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Doğaç Yıldız’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 9. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun en çarpıcı ve en iddialı yapımlarından olan ve başladığı günden itibaren seyirciyi kendisine çekmeyi başaran dönem dizisi Kanunsuz Topraklar, bir aşk ve intikam konusuyla ekrana geliyor. Dönem dizisi Kanunsuz Topraklar Gold Film tarafından hazırlanıyor. Büyük ve güçlü bir prodüksiyona sahip olan dizide zenginlerin her şeyleri istediği gibi çekip çevirmesi ve buna karşı çıkan bir maden ocağı çalışanlarının mücadelesinin anlatıldı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 9. Bölümüyle ekrana geliyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezon başında ekrana gelmeye başlayan Kanunsuz Topraklar bir aşk ve intikam dizisi olarak hazırlanıyor. Düzene ve adaletsizliğe başkaldıran Davut ile bir maden ocağı sahibinin zengin kızı olan Gülfem’in hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde Ali Gelik ile Gülfem arasındaki mücadele ve Gülfem’in zor anları seyirciyle buluştu. Ayrıca Madenin başına geçen Gülfem’in ayrılma kararı aldığı Davut’la her an her yerde karşılaşması ve ikilinin bu durumlardaki zor anları diziyi izleyenleri ekrana bağladı.

Kanunsuz Topraklar 9. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve şu ana kadar en başarılı yapımlarından biri olan Kanunsuz Topraklar çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 9. Bölümünde Davut’un, Malik Paşazade ve Ali Gelik’in ortaklık planlarını bozması konu ediniyor. Malik Paşazade’nin ortamı terk etmesiyle Gülfem ve Davut baş başa kalırlar. Gülfem yaşananları ve gerçekleri bir bir anlatır. Davut ve Gülfem’in birlikte olmaları için artık herhangi bir engel kalmamıştır. Ancak Malik Bey’in ortadan kaybolması herkesi telaşlandırır. Gülfem ve Davut el ele vererek tüm Zonguldak’ta Malik Bey’i aramaya başlarlar. Ali Gelik ise madeni ele geçirmek için Fransızların da desteği ile planlar yapmaktadır. Bu sırada tüm yaşananlara karşı güç birliği eden iki aşık, Davut ve Gülfem yine büyük bir imhanla karşı karşıya kalırlar. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

01-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar