Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm İzle-1

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm İzle-1
Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm İzle; 19 Ocak Çarşamba akşamı 13. Bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm İzle;başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban ve Esra Çelik’in rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 13. Yeni bölümüyle FoxTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve FoxTv’nin başarı elde ettiği yapımlardan biri olan Kanunsuz Topraklar 1930’lu yıllarda Zonguldak’ta maden ocaklarında çalışan madencilerle maden ocakları sahipleri arasında geçen ilişkileri ekrana taşıyor. Dizinin ana karakteri Davut üzerinden döneme ait bilgiler, zenginlerin ve fakirlerin hayatları ve yapılan kanunsuzlukların ve aşk mücadelelerinin anlatıldığı Kanunsuz Topraklar seyirci tarafından da sevilen ve Çarşamba akşamlarının seyredilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Kanunsuz Topraklar bu akşam yayınlanacak 13. Bölümüyle FoxTv ekranlarında.

Kanunsuz Topraklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

FoxTv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Kanunsuz Topraklar yılbaşı dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gülfem, Bahar’ın ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kalmıştır. Ancak bu ortaklığın arkasında Ali Gelik’in olduğunu öğrenince adeta dünyası başına yıkılır. Öbür taraftan maden mahallesinde ocak çalışmaları tekrar başlamıştır. Gülfem ise buna engel olmak için Ali Gelik’le masaya oturur. Bu arada Kasapoğlu uyanmıştır ve korkunç gerçekler gün yüzüne çıkmak üzeredir.

Kanunsuz Topraklar 13. Bölümde Neler Olacak?

Sezonun flaş yapımlarından Kanunsuz Topraklar’ın bu akşam ekrana gelecek 13. Bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Davut tetiği çekmek üzeredir ve Yavuz ölümle burun burunadır. Teğmen Sezai Davut’u bu durumdan vazgeçirmeye çalışsa da Davut kararlıdır. Gülfem ve Behice ise büyük bir merakla Davut ve Yavuz’un akıbetini öğrenmeye çalışmaktadırlar. Gelen haberlerle üç kız kardeş soluğu karakolda alırlar. Ancak karakolda Gülfem’i bambaşka bir Davut beklemektedir. Davut adeta ortalığı yakıp yıkmaktadır. Bu sırada Ali Gelik girer devreye ve Bahar ile Davut’un birlikte olduklarını ima eder. Tüm bunlar yaşanırken Fatma Ana evde üstünde Fransızca notlar yazan bir fotoğraf bulur. Nota göre Celal evi terk etmişti. Aynı şekilde Gülfem’e de başka bir not ulaşır. Buna göre Fikriye ile Celal birlikte kaçmışlardır. Herkes dehşet içinde kalmıştır. Kanunsuz Topraklar bu akşam ekrana gelecek 13. Bölümüyle saat 20.00’da FoxTv ekranlarında.

19-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar