Kapanmadan Kazan Hangi Gün Yayınlanacak? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kapanmadan Kazan Hangi Gün Yayınlanacak? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Star Tv'nin yaz yayın döneminin iddialı yapımlarından Kapanmadan Kazan yarışma programının yayın günü değişti? yarışmanın yayın günü neden değişti ve yeni yayın günü ne zaman?

Yayınlandığı her ülkede seyirci tarafından çok beğenilen ve dağıttığı hediyelerle herkesin dilinde olan Kapanmadan Kazan yarışması bundan 6 yıl önce ülkemizde de yayınlanmış ve yayınlandığı kanal olan Atv’de seyirciden büyük beğeni toplamıştı. Aradan geçen yıllar içinde ülkemizde bir daha yayınlanmayan yarışma programı bu yaz Star Tv tarafından yayınlanmak üzere yeniden yayın akışına konuldu. Kanalın ya ekranının amiral gemisi olması umulan ve büyük başarılar beklenen yarışma programı Star Tv tarafından Çarşamba günleri yayın akışına konuldu. Yarışmanın sunuculuğuna ise özellikle Acun Medyada sunduğu programlarla adından sıkça söz ettiren genç ve dinamik, esprili ve eğlenceli sunumuyla dikkat çeken Alp Kırşan getirildi. Büyük emek ve para harcanan Kapanmadan Kazan Programı yayınlandığı Çarşamba gününde seyirciyle buluştuğu ilk üç programda ne yazık ki dengeli ve istenilen reytingi yakalayamadı ve yayın günü Star Tv tarafından değiştirildi.

Kapanmadan Kazan Hangi Gün Ekranlara Gelecek?

Star Tv’nin yaz ekranının ağır toplarından olan ve kanalın çok güvendiği yarışma programı Kapanmadan Kazan Alp Kırşan’ın sunucuğunda yayınına devam ediyor. Ancak program artık Çarşamba günleri ekrana gelmeyecek. Star Tv yönetimi ilk üç bölümde istenileni vermeyen programın yayın gününü değiştirme kararı aldı. Kapanmadan Kazan artık Çarşamba günleri değil Cumartesi günleri ekrana gelecek. Star Tv üç bölüm Çarşamba gününde yayınlanan ve ancak beklenen reyting performansını elde edemeyen programı direk yayından kaldırmak yerine tatil grubunun ve çalışan kitlenin daha çok seyredeceğini düşündüğü Cumartesi gününe aldı.

Kapanmadan Kazan Yeni Bölüm Ne zaman?

Kapanmadan Kazan Star Tv’de Alp Kırşan’ın sunuculuğunda artık Çarşamba günleri değil Cumartesi günleri ekranlara gelecek. Kanalın yayın akışında Programın yeni bölümü 29 Haziran Cumartesi günü saat 20.00 olarak görünüyor. Bu durumda Kapanmadan Kazan’ın Star Tv’de yeni gününde (Cumartesi) yeni bölümü ile saat 20.00’da ekranlara gelecek.

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 da İstanbul’da doğmuştur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Kırşan, Best Model of World yarışmasında 3. Olmuştur. 2005'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda profesyonel olan Kırşan ilk kez Sabah Şekerleri programında Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçmiştir. Alp Kırşan, Acun Medya tarafından 2011 yılında ikincisi yapılan Yok Böyle Dans'ta yarışmış ve Özge Ulusoy'un ardından 2. olmuştur. Alp Kırşan, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ikincisi olan Survivor 2012'ye katılmış, daha sonra da Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

25-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar