"> ">

Kara Sevda 66. bölüm fragmanı | Nihan hapise giriyor!

Kara Sevda 66. bölüm fragmanı | Nihan hapise giriyor!
Her Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında heyecanla takip edilen Kara Sevda dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Dizi takipçilerinin romantik anlarla gönlünü kazanan dizinin 66. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak? Kara Sevda yeniden heyecan dolu dakikalar ile geliyor! Her Çarşamba Star Tv ekranlarında büyük bir merak ile takip edilen Kara Sevda, 66.bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda dizisinde Nihal, hapise mi giriyor?

Kara Sevda dizisinin 65. bölümünün ardından 66. bölüm fragamanında Nihal ile Kemal romatik dakikalar yaşamakta. Fazlasıyla dikkat çeken bu durumun sonu nasıl bitecek? Evlerinde baş başa romatik bir yemek yiyen Nihal ile Kemal çiftinin mutlu aile tablosu nasıl bölünecek? 

Nihan ile Kemal'in romatik akşamı kapıyı çalan polisler ile bozulur. Bunun yanı sıra Kara Sevda dizisi 66. bölümde Leyla'nın vurulduğunu öğreneceğiz. Bunun üzerine Nihan bir anda gözaltına alınır. 

Zeynep ise, Hakan ile evlenmeye karar verdiği Emiz Kozcuoğlu'na inandırmaya çalışır. Emir Kozcuoğlu'nun istememesine rağmen Zeynep onu dinlemeyerek nikah masasına oturur. Peki Zeynep Hakan ile evlenecek mi? 

Kara Sevda 66. bölüm 26 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'da Star Tv ekranlarında...

 

Kara Sevda Oyuncuları

Burak Özçivit - Kemal

Neslihan Atagül - Nihan

Kaan Urgancıoğlu - Emir

Zerrin Tekindor - Leyla

Melisa Aslı Pamuk - Asu

Kerem Alışık - Ayhan

Burak Sergen - Galip

Orhan Güner - Hüseyin

Neşe Baykent - Vildan

Barış Alpaykut - Ozan

Zeyno Eracar - Fehime

Hazal Filiz Köse - Zeynep

Rüzgar Aksoy - Tarık

Çağla Demir - Banu

Nihan Aşıcı - Yasemin

26-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar