Kara Tahta 27 Nisan yeni bölümü neden yok?

Kara Tahta 27 Nisan yeni bölümü neden yok?
Furkan Andıç ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı melodram dizisi Kara Tahta dizisinin 6. Bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Yarım kalan bir aşk hikayesi olarak yayınlanan TRT1’in melodram dizisi Kara Tahta çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen Atlas ve Irmak’ın yarım kalan sevdasını işleyen Kara Tahta geçtiğimiz hafta 5. Bölümüyle ekrana geldi. Dizi severler merak ediyor TRT1 dizisi Kara Tahta 27 Nisan yeni bölümü neden yok? İlk bölümü 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Kara Tahta 5. Bölümü ne zaman yayınlanacak? Kara Tahta ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Kara Tahta 27 Nisan yeni bölümü neden yok?

İlk bölümü 30 Mart 2022 tarihinde yayınlanan ÜS Yapım imzalı Kara Tahta dizisi çarşamba günleri TRT1’de izleyiciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in yazdığı dizinin yeni bölümü 27 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecekti. Furkan Andıç ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı melodram dizisi Kara Tahta dizisi şirin beldemiz Edirne’de çekiliyor. Yaşanmış bir olayın acıklı hikayesini ekrana getiren Kara Tahta’nın 5. Bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Başrol oyuncusu sakatlandı

Başta Meriç Köprüsü olmak üzere Edirne’nin farklı tarihi mekanlarında çekilen Kara Tahta dizisi başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın sakatlanması sonucu yayınına 10 gün ara verdi. Melodram dizisinde “Atlas” karakterine hayat veren Furkan Andıç rolüne hazırlandığı sırada aniden yaralandı. Apar topar hastaneye kaldırılan yıldız oyuncunun yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldığı öğrenildi. Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Furkan Andıç’ın 10 gün boyunca hareket etmesi yasaklandı. Doktorların, Furkan Andıç’ın 10 gün yürümesine izin vermemesi üzerine yapımcı Süreyya Yaşar Önal; dizinin çekimlerine on gün süreyle ara verdi. Durumu ekibe ilan eden Süreyya Yaşar Önal 10 gün sonra Furkan Andıç’ın durumuna göre çekim yapılıp yapılmayacağına karar verecek.

Kara Tahta dizisi konusu nedir?

Lise yıllarındayken arkadaş çevresinden darbe yiyen Atlas memleketinde tutunamaz ve okumak için şehri terk eder. Sevdiği kızdan ayrılmak çok zor gelmektedir ancak babasının aniden onları terk etmek nedeniyle annesini yayına alarak memleketini terk eder. Gittiği şehirde her türlü işte çalışan hem okuyup hem de annesine bakan Atlas çok istediği bölümü bitirerek öğretmen olur. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanan Atlas, artık hem geçmişiyle hem de sevdiği kızla yüzleşmek zorundadır.

26-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar