MasterChef Türkiye’de Mehmet Şef Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti

MasterChef Türkiye’de Mehmet Şef Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti
MasterChef Türkiye ekranlarda fırtına estirmeye devam ediyor. Yarışmanın jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya iş teklifinin ardından bu seferde eğitim sözü verdi.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon da seyirciyi ekran başına kilitleyen başarılı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye seyircinin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Programda zaman zaman başarılı yarışmacılar iş teklifi gelirken bu durum son günlerde sıklıkla yaşanmaya başlandı. Bu sezona da damgasını vurması beklenen ve şu sıralar henüz ilk eleme aşamasında olan yarışma programında adaylar beş dakika içinde jüri üyelerini etkileyecek ve kendilerini bir üst tur olan üçlü elemeye taşıyacak yemeği yapmaya çalışıyorlar. Elenenin beyaz önlüğü alamadığı ve yarışmaya veda ettiği programda beyaz önlüğü alan aday ise üçlü elemeye katılmaya hak kazanıyor. Geçtiğimiz akşam programa yarışmacı olarak katılan genç isimlerden Umut Arkın Tuzcu stüdyoda ve ekran başında seyirciler arasında duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Kanser Olan Annesine Bakıyor

MasterChef Türkiye bir kez daha gönülleri fethetti. Bu sezon yeniden yayınlanmaya başlayan ve şu sıralar henüz başlarda olan yarışma programına katılan ve bir üst tura çıkmak isteyen yarışmacı Umut Arkın Tuzcu’nun hikayesi herkesi derinden etkiledi. Genç yarışmacı beş dakika içerisinde yemeğini yaparken hikayesini de jüri üyeleri ve seyirciyle paylaştı. Umut Arkın Tuzcu çok küçük yaşlardan itibaren kanser olan ve tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren annesine baktığını belirtti. Yaptığı yemekle jüri üyelerinden geçer not alamayan ve yarışmadan elenen Umut Arkın Tuzcu, jüri üyelerinin isteğiyle annesini stüdyoya getirdi. Tekerlekli sandalyeyle stüdyoya gelen Umut Arkın Tuzcu’nun annesi oğlunun yıllardır kendisine baktığını ve bu sebeple de pek çok şeyden vazgeçmek zorunda kaldığını belirtti. Hikayesiyle herkesi duygulandıran Umut Arkın Tuzcu jüri üyelerinin takdirini toplarken Şef Mehmet Yalçınkaya kendi okulunda Umut Arkın Tuzcu’ya ücretsiz ders vereceğini belirtti. Büyük takdir toplayan bu davranış sosyal medyada ve magazin basınında gündem oldu. Mehmet Yalçınkaya tarafından yapılan bu jest Umut Arkın Tuzcu ve annesinin de gönlünü aldı.

Daha Önce de İş Teklifi Yapmıştı

Geçtiğimiz günlerde yine MasterChef Türkiye’de yarışan ve yarışmadan elenen Eren Yüce’de kanser olduğunu ve uzun süre bu hastalıkla mücadele ettiğini ve mutfak ve yemek sevgisinin bu hastalığı yenmesinde etkili olduğunu söylemişti. Mehmet Yalçınkaya genç yarışmacıya elenmesine rağmen kendi okulunda iş teklifinde bulunmuş ve bu teklif genç yarışmacı tarafından kabul edilmişti. Sosyal medyanın gündemine oturan bu olayda uzun süre konuşulmuştu.

16-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar