Kara Tahta’nın Başrolü Furkan Andıç Kimdir?

Kara Tahta’nın Başrolü Furkan Andıç Kimdir?
Üs Yapım tarafından hazırlanan Kara Tahta bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanıyor. Peki dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç kimdir?

Uzun süredir TRT 1 ekranlarında tanıtımları yayınlanan ve seyircinin ilgi ve merakla beklediği dram ve aşk dizisi kara tahta bugün 1. Bölümüyle ekranlara geliyor. Kanal tarafından uzun süre tanıtımı yapılan dizi sektörde ve seyirciler arasında oldukça merak edildi. Özellikle çarpıcı fragmanlarıyla gündem olan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Üs Yapım imzalı dizinin başrolünü güzel oyuncu Miray Daner ile son dönemin parlayan yıldızlarından Furkan Andıç paylaşıyor. Dizide yaşadığı yerden bazı olaylar sebebiyle göç etmek zorunda kalan genç bir delikanlının aradan yıllar geçtikten sonra yeniden eski memleketine bu sefer öğretmen olarak dönmesini ve yarım kalan hatıraları ve aşkları aramasını ve geçmişiyle yüzleşmesini anlatıyor. Dizide bu genç öğretmeni başarılı ve yakışıklı oyuncu Furkan Andıç canlandırıyor.

Aras (Furkan Andıç) Kimdir?

Üs Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve iddialı kadrosu ve iddialı fragmanlarıyla herkesin merakını çeken Kara Tahta bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizide Furkan Andıç tarafından canlandırılan Aras öğretmen ise dizinin hikayesinin üzerine kurulduğu ana karakter. Aras doğduğu, ilk çocukluk, gençlik yıllarının geçtiği, aşık olduğu ve türlü hikayeler yaşadığı memleketinden henüz lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayarak annesiyle birlikte taşınmak zorunda kalmıştır. Aras memleketinden mecburen taşınırken geride pek çok hatıra ve insan bırakmıştır. Aradan geçen yıllar sonunda Aras okumuş ve öğretmen olmuştur. Aras aradan geçen yılların ardından okuduğu kendi okuluna matematik öğretmeni olarak atanır ve memleketine geri döner. Bu geri dönüş hikayenin de başlangıcıdır ve Aras burada geride bıraktığı anılarıyla ve kişilerle yüzleşmeye başlar.

Furkan Andıç Kimdir?

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Kara Tahta ile ekrana gelecek olan Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır. Furkan Andıç ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları adlı yapımda boy göstermiştir. Daha sonra pek çok yapımda rol alan genç oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu, Yağmurdan Kaçarken, Aşk, Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Çatı Katı Aşk ve Kardeş Çocukları yer almaktadır.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar