Aziz Dizisinin Oyuncusu Sette Rahatsızlandı

Aziz Dizisinin Oyuncusu Sette Rahatsızlandı
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisinin başarılı oyuncularından Eren Hacısalihoğlu sette kalp rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve başrolünde Murat Yıldırım’ın yer aldığı Aziz dizisinin setinde talihsiz bir olay yaşandı. Dizinin çekimleri sırasında oyuncu kadrosunda yer alan ve Kenan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin setinde yaşanan bu talihsiz olay üzerine set ekibi ünlü oyuncuyu hemen hastaneye götürdü. Yapılan tetkik ve muayenelerin ardından ünlü ismin taşikardi geçirdiği anlaşıldı ve hemen tedavisine başlandı. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı dizi 1939’lu yılların Hatay’ını ve bu dönemde Hatay’da yaşanmış bir aşk hikayesini konu alıyor. Başladığı günden itibaren Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasına giren dizi kanalın bu sezon reyting alan yapımlarının başında geliyor.

Taşikardi Geçirdi

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan dönem dizisi Aziz’in çekim setinde şanssız bir olay yaşandı. Sette çekim sırasında Kenan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu’nun bir anda kendini kötü hissetmeye başladığı ve kalbinin sıkıştığı öğrenildi. Set ekibi tarafından acil olarak Erenköy Dr. Siyami Ersek Göğüs kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ünlü ismin burada yapılan kontrollerinin ardından taşikardi geçirdiği anlaşıldı ve hastanede gözlem altına alındı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü ismin bu hastalık sebebiyle kalbinden operasyon geçireceği öğrenildi. Ünlü oyuncunun geçirdiği rahatsızlık sonrası sosyal medyada ve magazin sayfalarında oyuncunun durumuyla ilgili haberler yapıldı ve Eren Hacısalihoğlu’na ekip arkadaşları ve pek çok seveni sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Eren Hacısalihoğlu Kimdir?

Halen Aziz Dizisinde Kenan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu 5 Haziran 1986 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini Mavi Kelebekler adlı diziyle yaşamıştır. Oyuncu daha sonra birçok yapımda yer almıştır. Eren Hacısalihoğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında, Muhteşem İkili, Dünya Hali, Payitaht Abdülhamid, Ateş, Asla Vazgeçmem, Aşk Yalanı sever, Kalbim Ege’de Kaldı, İnsan aldandı, Benim İçin Üzülme ve Mavi kelebekler yer almaktadır.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar