Hakim’in Yayın Tarihi Belli Oldu

Hakim’in Yayın Tarihi Belli Oldu
Uzun süredir hazırlıkları süren Hakim Dizisinin yayın tarihi belli oldu. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizi 4 Nisan Pazartesi akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelecek.

Son zamanlarda hakkında çok fazla konuşulan, yazılar yazılan ve merakla beklenen dizilerden biri olan Limon Film yapımı Hakim dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yabancı bir dizi olan Your Honer adlı yapımdan Atv için uyarlanan ve adı duyulduğundan itibaren merak konusu olan Hakim dizisi yayınlanan fragmanlarla da oldukça beğenilmiş ve seyirci tarafından da beklenmeye başlanmıştı. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan ev oyuncu kadrosunda birbirinden usta ve ünlü isimleri bir araya getiren dizinin yayın tarihi kanalda yayınlanan fragmanla seyirciye duyuruldu. Hakim bir babayla trafik kazası sonrası bir gencin ölümüne sebep olan oğlunun yaşanan kazadan sonra değişen hayatlarını ve çevrelerindeki kişilerin hikayelerini anlatan dizinin yayın tarihi 4 Nisan pazartesi olarak açıklandı.

Hakim 1. Bölüm 4 Nisan Pazartesi Akşamı Atv’de

Limon yapım tarafından ABD menşeli Your Honur adlı diziden uyarlanan Hakim son zamanların en çok merak edilen ve konuşulan dizilerinin başında geliyor. Kadrosundan, hikayesine ve fragmanlarına kadar her kesimin beğeniyle ve merakla takip ettiği dizinin yayın tarihi belli oldu. 1. Bölümü 4 Nisan pazartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk bölümünü seyirciler merakla beklemeye başladı. Son zamanlarda ülkemizde yayınlanan adalet ve yargı odaklı dizilerden birini daha oluşturacak Hakim oldukça dramatik ve çarpıcı bir hikayeye sahip. İşinde ve özel hayatında oldukça dürüst ve ilkeli biri olan Hakim Ömer eşini kaybettikten sonra oğlunu tek başına büyütmüştür. Baba oğul birlikte yaşarken oğlu beklenmedik bir trafik kazasına karılır ve şehrin en karanlık ailelerinden birinin oğlunun ölümüne sebep olur. Hakim Ömer bu andan itibaren oğlunu korumak için adalet de dahil her şeyi feda etmeye başlar. Çarpıcı bir hikayeye sahip Hakim’in seyirci nezdinde karşılığı merakla bekleniyor.

Hakim Pazartesi Gününde Ne Yapacak?

Yayın günü pazartesi olarak belirlenen Hakim ilk bölümüyle 4 Nisan pazartesi akşamı saat 20.00’da seyirciyle buluşacak. Dizi kanalların en güçlü yapımlarını ekrana getirdiği Pazartesi akşamında rakipleriyle kıyasıya bir reyting mücadelesine girecek. Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 5. Sezonunda olan Yasak Elma pazartesi günlerinin en güçlü iki yapımı durumunda. Reytingleri tam anlamıyla paylaşan ve oldukça iyi reytingler alan bu iki yapım karşısında Hakim’in ne yapacağı ve nasıl bir reyting grafiği ortaya koyacağı merakla beklenmeye başlandı.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar