Kardeş Çocukları Yeni Sezona Kötü Başladı!

Kardeş Çocukları Yeni Sezona Kötü Başladı!
Star Tv’de yayınlanan Kardeş Çocukları 17 Eylül akşamı yayınlanan bölümle seyirci karşısına çıktı. Ancak dizisinin yayınlanan bölümünün reytingleri kimseyi mutlu etmedi!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları’nın 17 Eylül Salı akşamı 18. Bölümü yayınlandı. Gold Yapım tarafından hazırlanan dizi özellikle güçlü oyuncusuyla dikkatleri çekiyor. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Cem Davran gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi yeni sezonu 17 Eylül Salı akşamı yayınlanan 18. bölümüyle açtı. Seyircinin 17. bölüm sezon finaliyle iyice merakta kaldığı dizi yayınlanan bölümle de seyircinin merakını gideremedi. Aksine meraklar daha da derinleşti. Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizi geçtiğimiz sezon ortalarında ayına girmiş ve seyirci tarafından çok sevilmiş ve reytinglerde iyi bir grafik yakalamayı başarmıştı. Dizinin yeni sezonda da daha iyi bir reyting alması hesapları yapılırken yayınlanan son bölümün reytingi herkesi şaşkına çevirdi.

Kardeş Çocukları Hayal Kırıklığına Uğrattı!

17. bölümle birlikte sezon finali yapan Star Tv’nin entrika dolu dizisi Kardeş Çocukları sonunda beklenen bölümle ekranlara döndü ve sezon finalini açtı. Yüksek bir merak uygusuyla sezon arasına giren ve seyircinin heyecanla yeni bölümünü beklediği dizi sonun da Salı akşamı 18. Bölümle ekranlara geldi. Ancak yayınlanan bölüm ne yazık ki ne yapımcıyı ne de yayıncı kanalı mutlu etti. Sezon arasında Cem Davran’ın dahil olduğu dizi ne yazık ki yayınlanan son bölümünde aldığı 2.75’lik reyting ortalamasıyla 12. Sıradan reyting tahtasına giriş yaptı. Dizinin beklenmeyen bu reytingi bir anda herkesi şaşırtırken acaba soruları sezonun daha ilk bölümünden sorulmaya başlandı.

Kardeş Çocukları 18. Bölümde Neler Oldu?

Saner ailesiyle sarsıcı bir geçmişe sahip olan tekinsiz iş adamı Adnan Harmancı (Cem Davran) kızı İdil’in ölümünün hesabını sormak üzere Yıldırım’ın ilişkisi olduğu herkese savaş açar. Diğer yanda Hayat, Savaş’ın teyzesinin oğlu olduğu yalanına inanarak Savaş tarafından oyuna dahil edilmiştir. Annesinin biran önce İstanbul’a geri dönmesini isteyen Hayat’ın karşısına çıkan gizemli yabancı, Savaş ve Hayat arasındaki dengeleri iyice sarsar. Bu arada Umay’ın attığı cesur adımla birlikte herkes için yepyeni bir dönem başlar. Savaş’ı görüp bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran ise çılgına döner. Ama Umay ne Savaş’ı ne de Hayat’ı kontrol edebilmektedir. Umay’ın oyunları bozulurken artık Ümran’ın, Umay’ın bile hesaplayamadığı planları vardır.

 

18-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar