Mahmut Tuncer hastanelik oldu!

Mahmut Tuncer hastanelik oldu!
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer hastanelik oldu. Sevilen sanatçının hastane görüntüleri hayranlarını endişelendirdi. Mahmut Tuncer neden hastaneye kaldırıldı?

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer hastanaye kaldırıldı. Mahmut Tuncer'in hastane görüntüleri ise herkesi çok korkuttu. Mahmut Tuncer'in durumu hakkında eşi Işıl Tuncer açıklama yaptı. Tv 100'ün haberine göre sevilen sanatçı omuzundaki ağrı sebebiyle hastaneye gitti. Hastanedeki tedavinin ardından evine gönderilen Tuncer'in rahatsızlanması üzerine tekrar hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Mahmut Tuncer neden hastaneye kaldırıldı?

Ekranların sevilen isimlerinden olan Mahmut Tuncer sevenlerini korkuttu. Halayla ilgili esprileri ile sık sık capslere konu olan Mahmut Tuncer bu sefer üzücü bir haberle gündeme geldi. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer omuzunda oluşan ağrı sebebiyle hastaneye gitti. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan tedavi ve kontrolün ardından evine gönderilen Tuncer, yeniden hastaneye götürüldü. Mahmut Tuncer'in evinde tansiyonunun yükseldiğini belirten Işıl Tuncer, eşini tekrar hastaneye götürdü.

Işıl Tuncer: Gerçekten nazar değdi

Tansiyonu aniden yükseldiği için eşi Işıl Tuncer tarafından tekrar hastaneye götürülen Mahmut Tuncer geceyi hastanede geçirdi. Sabah saatlerinde taburcu edilen Mahmut Tuncer'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Işıl Tuncer, doktorların eşinin kalbinde kalınlaşma olduğunu söylediklerini belirtti. Nazarlara geldiğini söyleyen Işıl Tuncer, "Gerçekten nazar değdi. Şimdi tedavi sürecimiz başlayacak. İnşallah her şey çok iyi ilerleyecek" dedi. Ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mahmut Tuncer kimdir?

Sağlık sorunları yaşayan Mahmut Tuncer, yaptığı show programları eğlenceli yorumlarıyla herkesin gönlüne taht kuran ünlülerden. Tuncer'in Kanal 7'de yaptığı show programı ve söylediği türkülerle seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatıyordu. Anadolu insanının sevdiği ünlü isim Mahmut Tuncer 1961 Şanlıurfa doğumlu. Işıl Tuncer'le evli olan Mahmut Tuncer'in mutlu bir evliliği var. Tuncer'in Gizem, Fırat, Pınar ve Umut isimlerini verdiği 4 çocuğu var. Belkıs Akkale'den dersler alarak Türk Halk Müziği'ni öğrenen Mahmut Tuncer mesleği ilk başladığı yılarda uzun süre pavyonlarda türkü söyledi. TRT sınavını birincilikle kazanan Tuncer, 1980 yılında 'Uyandım Sabah İle' adını verdiği ilk albümünü çıkardı. Gençlere halayı sevdiren Mahmut Tuncer, 20 filmde başrol olarak da yer almıştır.

02-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler