Kasaba Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Kasaba Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
İnternet yayın platformu Netflix için Bir Film tarafından hazırlanan ve çekimleri başlayan Kasaba Dizisinde ünlü oyuncular yer alıyor.

Dünyanın önde gelen dijital yayın platformlarından biri olan ve Türkiye’de de en çok aboneye sahip Netflix yeni bir yerli içeriği kütüphanesine kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kütüphanesinde birbirinden çarpıcı pek çok yerli içerik bulunan Netflix yakınlarda Kasaba adlı diziyi abonelerinin beğenisine sunacak. Bir Film tarafından hazırlıkları yapılan ve Edirne’de geçtiğimiz gün çekimleri başlayan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kadrosuyla göz dolduran dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Seren Yüce oturuyor. Bir kasabada ikisi kardeş üç kişi arasında geçen macera türündeki dizinin çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte 2023 yılı içinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kasaba Dizisinde Ünlü Oyuncular Buluştu

Bir Film tarafından Netflix için üretilen yeni yerli içerik Kasaba’nın çekimleri başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizi, macera türünde olacak. Annelerinin ölümüyle birlikte memleketlerine geri dönen iki kardeş ve çocukluk arkadaşlarının hayal bile edemeyecekleri kadar para bulmalarıyla başlayan olayların anlatıldığı dizide ünlü isimler rol alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Okan Yalablık, Özgürcan Çevik, Ozan Dolunay, Kerem Can, Nüşra develi ve son olarak Masumlar Apartmanı’nda rol alan başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan rol alıyor. Başarılı oyuncunun dizide etkili bir karakter olan Zeynep rolüyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Çekimleri başlayan dizinin çok yakında Netflix’te seyirciyle buluşması bekleniyor.  

Açelya Devrim Yılhan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ile seyirci karşısına çıkan Açelya Devrim Yılhan 2 Eylül 1985 yılınsa Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu okulun ardından pek çok tiyatro dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Leyla ile Mecnun, İnadına Yaşamak, Adam ve Çocuk, Kaçın Kurası, Şevkat Yerimdar, Kalbimin Sultanı, Masumlar Apartmanı, Hayatımın Şansı, ve Panayır Köyden Gider, Beni Unutma ve Yeni Başlayanlar için Hayatta Kalma Sanatı bulunmaktadır.

08-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar