Ömer Dizisi’nden Yeni Fragman

Ömer Dizisi’nden Yeni Fragman
Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve ilk bölümü 9 Ocak akşamı ekrana gelecek Ömer Dizisi’nin ilk bölümünün fragmanı yayınlandı.

Şu sıralar televizyon seyircisinin en çok merak ettiği ve başlamasını sabırsızlıkla beklediği dizilerden biri olan Ömer sektörde de merak ediliyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren ve Netflix’in İsrail yapımı Shitsel dizinden uyarlanan Ömer özellikleriyle tanıtımlarıyla da büyük ilgi ve merak uyandırdı. Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer aldığı dizi de ayrıca birbirinden ünlü başka oyuncularda yer alıyor. İlk yayın tarihi 9 Ocak Pazartesi olarak duyurulan dizinin daha önce yayınlanan fragmanlarına ek olarak ilk bölümünün tanıtımı da yayınlandı. İmkansız bir aşkın hikayesinin anlatıldığı dizide ünlü oyuncu Barış Falay’ın canlandırdığı Reşat adlı cami imamı da merakla bekleniyor. Şu ana kadar birbirinden çarpıcı ve değişik karakterlere imza atan barış Falay’ın bir cami imamını canlandıracağı dizi Star Tv ekranlarında yayınlanıyor.

Ömer’den Yeni Fragman Geldi

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Ömer dizisi 9 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizi Netflix’te yayınlanan ve üç sezon süren İsrail yapımı Shitsel adlı diziden Syar Tv için uyarlanıyor. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülizar Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı Ömer Dizisinin yayınlana fragmanları oldukça dikkat çekmiş ve beğenilmişti. Özellikle bir cami imamının oğlu müezzin Ömer’in imkansız aşkı şimdiden seyircinin dikkatini çekmiş durumda. Dizinin ilk bölümünün hikayesini anlatan fragman da daha yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni topladı. Pazartesi akşamlarına damgasını vurması beklenen dizinin sosyal medyada da büyük bir tanıtım çalışması bulunuyor ve dizi sosyal medya kullanıcıları arasında da çokça beğeni ve yorum alıyor.

Ömer Dizisi Oyuncuları Kimler?

Star Tv ekranları için yabancı bir diziden uyarlanan Ömer Dizisi OGM tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren dizi yıllar sonra doğduğu ve büyüdüğü mahalleye geri gelen Gamze ve cami müezzini Ömer’in imkansız aşkını konu alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında ise

-          Farış Falay (Cami İmamı Reşat)

-          Gökçe Bahadır (Gamze)

-          Selahattin Paşalı (Reşat’ın oğlu camii müezzini Ömer)

-          Merve Dizdar (Nisa)

-          Zerrin Sümer

-          Gülçin Kültür Şahin

-          Onur Bilge

-          Gamze Karaduman

-          Muharrem Türkseven

-          Serpil Gül ve

-          Melike Güner yer alıyor. Ömer dizisi ilk bölümüyle 9 Ocak Pazartesi saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar