Veda Mektubu dizisinin oyuncuları belli oldu

Veda Mektubu dizisinin oyuncuları belli oldu
Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosu tamamlandı. Dizi yakında çekimlere başlayacak.

Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri buluşturan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak Veda Mektubu’nun oyuncu castı tamamlandı. Most Production tarafından hazırlanan ve uzun süredir cast çalışmalarıyla gündemde olan dizinin yakın zamanda çekimlere başlaması bekleniyor. Kanal D’nin iddialı dizileri arasında yer alması beklenen Veda Mektubu’nun hikayesini Gamestory kalem alırken dizinin senaryosunu ise Deniz Akçay yazıyor. Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin en geç ocak ayı sonu ya da şubat ayının ilk haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Başrolünde ünlü ve başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı dizinin oyuncuları arasında ünlü isimler ve genç yetenekler bir arada yer alıyor. İstanbul’da çekilecek olan Most Production imzalı dizi özellikle sektörün önde gelenleri tarafından da merakla bekleniyor.

Veda Mektubu Oyuncuları Kimler?

Kanal D’nin iddialı yapımları arasında olması beklenen ve kadrosuyla dikkatleri çeken Most Yapım imzalı Veda Mektubu için çalışmalarda sona gelindi. Yakında çekimlerinin başlaması beklenen dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Nurgül Yeşilçay, Selim bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Eleman, Kerem Alp Kabul ve Elif Ulusoy bulunuyor. Dizinin başrolünde Selim Bayraktar ile Nurgül Yeşilçay yer alıyor.

Veda Mektubu Dizisi Konusu Ne?

Most Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Veda mektubu dram türünde ele alınacak. Kadrosu kadar hikayesiyle de dikkatleri çeken dizide yıllar önce bir veda mektubuyla ayrılan iki aşığın hikayesi konu alınacak. Dizide yıllar önce birbirine deli gibi aşşık olan ve ancak bir veda mektubunun ayırdığı iki kişinin hikayesi yıllar sonra çocukları üzerinden anlatılmaya başlanır ve bu iki aşık yıllar sonra çocukları üzerinden birbirinden intikam almaya ve hesaplaşmaya başlarlar. Dram yönü oldukça ağır basan ve şimdiden merak edilen dizide rol alacak Rabia Soytürk dizide Aslı karakterine hayat verecek. Aslı hayat dolu bir dansçıdır ancak narsist bir anne tarafından büyütülmüştür ve hayatı bu sebeple de oldukça zor geçmektedir. Veda Mektubu çok yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

08-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar