Kasaba Doktoru 19. Bölüm İzle

Kasaba Doktoru 19. Bölüm İzle
Kasaba Doktoru 19. Bölüm İzle; TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen uyarlama dizi Kasaba Doktoru bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekranlarda.

Kasaba Doktoru 19. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever, Sinan Albayrak, Özgür Karaman, Sinan Demirer, Barış Yıldız ve Didem  İnselel’in rol aldığı ARC Film yapımı Kasaba Doktoru ikinci sezonuna geçtiğimiz haftalarda başladı ve ilk sezonda kaldığın yerden hikayesini anlatmaya devam ediyor. Kanalın sevilen dizilerinden olan Kasaba Doktoru Dr. Romantic adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Bir kasabada hastanesinde çalışan doktor ve diğer sağlık çalışanlarının hem mesleki hem de özel hikayelerini anlatan dizi kanalın reyting alan başarılı yapımları arasında yer alıyor. Her Cuma akşamı seyirciyle buluşan dizi bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. TRT 1’in başarılı yapımı Kasaba Doktoru 19. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kasaba Doktoru Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen sağlık konulu dizisi Kasaba Doktoru Dram türünde ele alınıyor. Her hafta Cuma akşamları seyirciyi kendisine çeken başarılı yapım ARC Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin son yayınlanan bölümü olan 18. Bölümde Leyla ve Ömer sonunda evlenmeye karar vermişlerdir. Bu haber Uluçınar Hastanesinde bir anda büyük bir heyecana sebep olur. Bu heyecanın dışında kalan Yalçın bir kez daha Doktor Hakan’ı bitirmek için planlar yapmaya başlar. Hakan ile Mine ise boşanmanın eşiğine gelmişlerdir. Her ne kadar Hakan’ın jestleri ikiliyi bir araya getirse de ilişkileri büyük yara almıştır. Öbür taraftan Ömer ve Leyla’nın düğününde yaşanan acı olay hem düğünü etkiler hem de Ömer için zor günler başlar.

Kasaba Doktoru 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

ARC Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan Kasaba Doktoru seyirciyi etkilemeyi ve reytinglerini yükseltmeyi başarıyor. Dizinin ilk sezonunun ardından yeni sezonun başlamasıyla hikayede kaldığı yerden devam ediyor. Kasaba Doktoru’nun yaşanan son bölümünde annesinin öldüğünü öğrenen Ömer yıkılmıştır. Tam düğün gününde gerçekleşen bu durum genç doktoru perişan eder. Doktor Yalçın’ın Ömer’e söylediği bir söz üzerine Ömer en yakınındaki hainin peşine düşer. Öbür taraftan ilişkileri zor bir süreçten geçen Mine ve Hakan’ın ilişkileri hastaneye gelen bir hastaya Hakan’ın müdahalesi ile yeniden değişir. Bu arada Yalçın Neslihan’ın Erol’a karşı kurduğu acımasız planı öğrenir. Ömer ise Leyla’nın annesinin dosyasını en başından beri bildiğini öğrenince şoke olur. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

07-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar