Yalı Çapkını 3. Bölüm izle

Yalı Çapkını 3. Bölüm izle
Yalı Çapkını 3. Bölüm izle, bu sayfa üzerinden Star TV'de 7 Ekim Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin son bölümünü canlı ve tek part izleyebilirsiniz.

Star TV'de 7 Ekim Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını 3. bölüm izle. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in üstlendiği, yayınlanan iki bölümüyle reytinglerde iyi sonuçlar elde eden dizinin yeni bölümü merak ediliyor ve araştırılıyor. Yalı Çapkını son bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, dizinin yeni bölümünde yaşanacak detayları öğrenmek için makaleyi okumaya devam edebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisi her cuma saat 20:00'de Star TV'de izleyiciyle buluşuyor. İzleyicinin beğenerek izlediği diziyi internet ortamında izlemek isteyenler 'Yalı Çapkını 3. bölüm izle' yazarak ilgili bölümü arıyorlar. Yalı Çapkını dizisinin son bölümünü yukarıdaki bağlantıdan veya "www.startv.com.tr/canli-yayin" sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yalı Çapkını'nda geçen hafta; Korhan Ailesi, Ferit ile Suna'yı evlendirmekten vazgeçen yerine Seyran'ı ister. Suna, Korhan ailesinin kararına itiraz etse de ne halası Hattuç'u ne de Kazım'ı ikna etmeyi başarır. Diğer yanda Ferit ise evlilikten kurtulmak için planlar yapar. Yusuf'tan kendisini kaçırmasını ister. Aileler düğün hazırlıklarına başlar hem Ferit hem de Seyran için zor günler başlamak üzeredir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği,hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer benzer biçimde isimler de oyuncu kadrosunda yer ediniyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

07-10-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar