Kayserispor - Fenerbahçe Maçını Canlı İzle!

Kayserispor - Fenerbahçe Maçını Canlı İzle!
Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması Kayserispor - Fenerbahçe maçı bu akşam gerçekleşecek. İki takımın çekişmeli mücadelesini haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz!

Kayserispor - Fenerbahçe maçı Canlı İzle! Robert Prosinceki yönetemindeki Kayserispor bu akşam dört büyüklerden Fenerbahçe ile karşılaşmaya çıkacak. Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat 20:30'de  ATV ekranlarinda taraftarları ile buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şişmek yönetecek. Kayserispor Fenerbahçe karşılaşmasını canlı izlemek için aşağıdaki linke taıklayabilir, maçın detaylarına aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Fenerbahçe için 2020'nin ilk maçındaki11'lerin belli olduğu iki takımın zorlu mücadelesinde Robert Prosinceki ilk resmi maçına çıkarken takım kadrosunada Cenk Şahin, Zoran Kvrzic ve Muris Mesanovic gibi isimleri kattı. 

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Fenerbahçe takımında, Harun, Isla, Zanka, Jailson, Deniz Türüç, Tolga Ciğerci, Tolgay, Dirar, Alper, Ferdi, Mevlüt yer alırken

Kayserispor takımında Lung, Miguel Lopes, Rienstra, Met Kula, Yasir Subaşı, Hasan Hüseyin, Dja Djedje, Aksel Aktaş, Mensah, Emre Demir, Kravets yer alacak.

Fenerbahçenin yedekleri Altay Bayındır, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Max Kruse, Serdar Aziz, Luiz Gustavo, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Adil Rami, Vedat Muriqi.

Fenerbahçe- Kayserispor karşılaşmasının rövanş maçı ise 21 Ocak Salı günü Ülker Stadında olacak. 

 

 

14-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar