Kazara Aşk 1. Bölüm izle

Kazara Aşk 1. Bölüm izle
Kazara Aşk 1. Bölüm izle: Kazara Aşk dizisinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümünü bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Kazara Aşk 1. Bölüm izle: Kazara Aşk dizisi 1. bölüm tek parça ve full HD izlemek bu sayfa üzerinde mümkün. Star TV ekranlarında ilk kez yeni bölümüyle ekrana gelecek Kazara Aşk dizisi yaz aylarında ekranlarda göreceğimiz dizilerden biri olacak. Ümit Kantarcıoğlu ve Sude Güler'in başrollerde yer aldığı Kazara Aşk dizisi fazlasıyla merak ediliyor. Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk dizisinin ilk bölümününü milyonlarca izleyici internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Özellikle YouTube'da dizilerin kesitleri milyonlarca tık alıyor. Kazara Aşk dizisinin ilk bölümünün Star TV'de ekrana geldiği sırada canlı olarak bu sayfada izleyebilirsiniz. Kazara Aşk dizisininin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kazara Aşk 1. bölüm izle

Star TV tarafından ekrana getirilen ve Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Güler, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt, Billur Pınar Yılmaz gibi isimler yer alıyor. İlk kez bu akşam ekrana gelecek Kazara Aşk dizisi fazlasıyla merak ediliyor. Ekran başına geçecek izleyiciler dizinin yeni bölümünü hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Kazara Aşk dizisinin ilk bölümünü canlitv.biz adresi üzerinde kolayca izleyebilirsiniz. Kazara Aşk dizisini full HD ve tek parça olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Kazara Aşk 1. bölüm özeti

Üniversiteden mezun olmasına kısa bir süre kalan Şimal, Karadeniz ailesinin çok değer verdiği kızıdır. Babası, annesi, ablası ve abisi mezuniyeti için Artvin'den geldiği sırada Şimal de bambaşka bir heyecana kapılmıştır. Aşık olduğu Kenan'ı babasıyla tanıştıracaktır. Onunla evlenme hayalleriyle yanıp tutuşur. Bir başka hayali de en yakın arkadaşıyla bir sermaik atölyesi açmaktır. Ancak hiçbir şey onun hayallerindeki gibi devam etmez. Başına gelen bir kaza ve sonrasında ailesine söylediği bir yalan hayatını oldukça farklı bir yöne çevirecek, onu bir şekilde Civan'a götürecektir.

24-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler