Şener Şen ve Ezgi Mola'dan sürpriz kampanya!

Şener Şen ve Ezgi Mola'dan sürpriz kampanya!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile başlayan sağlık kampanyalarına usta sanatçı Şener Şev Ezgi Mola da destek verdi. Türk halkına seslenen ünlüler, gelinen noktayı anlattı.

Dünyayı sarsan korona virüsle amansızca mücadele eden ülkemizde Şener Şen ve Ezgi Mola'dan sürpriz kampanya hayranlarını sevindirdi. Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 'Sağlığımız için kolları sıvayalım' kamu spotlarında yer alan oyuncuların mesajları sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. Şimdi detaylar

Şener Şen ve Ezgi Mola'dan sürpriz kampanya!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1,5 yıldır ülkemizi kasıp kavuran korona virüsle mücadelede öne çıkan isimlerden biri. Son günlerde başlayan aşı çalışmaları için kampanya yürüten Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, ünlü oyuncular Şener Şen ve Ezgi Mola'nın aşı çağrısı yaptığı videoları paylaştı. Bakanlık, 'kolları sıvıyoruz' sloganıyla 8 kamu spotu hazırlayarak vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

'Sağlığımız için kolları sıvayalım'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile başlayan sağlık kampanyalarına usta sanatçı Şener Şev Ezgi Mola da destek verdi. Şener Şen, Türk halkına seslendiği videoda hem uyarı hem de temenni sayılabilecek bir cümleyle kampanyaya destek verdi: "Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için siz de mutlaka aşınızı yaptırın"

Filmin sonunu değiştirmek elimizde!

Yer aldığı Masumlar Apartmanı’ndaki olağanüstü Safiye karakterindeki performansıyla yıldızı parlayan Ezgi Mola, aşı kampanyasına destek verirken herkesin duygularına da tercüman oldu: “Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz pek çok şey yaşadık. Filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde"

Pandemi süresince en çok çalışan ve en çok yıpranan Sağlık Bakanlığı aşılama sürecine geçtiğimiz haftalarda başladı. Bakanlık son olarak COVID-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için kamu spotu hazırladı. Ulusal ve yerel basında gösterilmek üzere "kolları sıvıyoruz" sloganıyla 8 kamu spotu hazırlayan bakanlığın reklamları ekranlarda dönmeye başladı.

Çalışmaları yürüten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kişisel sosyal medya hesabından, usta oyuncu Şener Şen'in yer aldığı kamu spotunu yayımladı. Fahrettin Koca'nın paylaştığı videoda aşı çağrısı yapan Şener Şen, ortak bir temenniyi de dile getirmiş oldu: “Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için ve normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın. Salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Sağlığımız için kolları sıvayalım."

24-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar