Kazara Aşk 3. Bölüm İzle

Kazara Aşk 3. Bölüm İzle
Kazara Aşk 3. Bölüm İzle; 8 Temmuz Perşembe akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Kazara Aşk dizisinin bu akşam yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kazara Aşk 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur ve Aycan Koptur’un rol aldığı Kazara Aşk bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonu dizlerinden olan aşk ve komediyi bir arada seyirciye sunan Kazara Aşk yayınlandığı bölümlerde seyirciyi ekrana çekmeyi başardı. Yaz sezonu dizilerine uygun bir kast ve konuyla seyirci karşısına çıkan dizi Star Tv’nin de yaz sezonu için güvendiği yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Yakışıklı ve geleceği parlak Civan ile üniversiteden mezun olan ancak ailesinden çok korkan ve onları üzmemek için elinden geleni yapan Şimal’in kazara yaşadıkları aşkın hikayesini anlatan dizi bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Kazara Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve romantizmi, komediyi ve heyecanı bir arada seyirciye sunan Kazara Aşk yayınlanmaya başladığından itibaren seyirciyle iyi bir bağ kurmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ise heyecan dorukta yaşandı. Kız isteme gecesi herkes için büyük sürprizler yanmaya başlamıştır. Sürpriz ziyaretçilerin de gelmesiyle her şey tam anlamıyla arapsaçına dönmüştür. Şimal ve Civan’ın birbirine oynadıkları oyun bambaşka bir hale bürünmüştür. Ancak Civan tüm bu yaşananları kendi lehine çevirmeyi başarır.

Kazara Aşk 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan Kazara Aşk bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde kız isteme töreninde her şey karışmıştır. Şimal’in ailesi yaşananlardan sonra Şimal’den 10 gün içinde evlenmelerini ister. Şimal bu durumda şok olur ve artık bu yalanı daha fazla devam ettiremeyeceğini düşünerek bunu sonlandırmaya karar verir. Ancak Şimal’in tüm gerçekleri itiraf etmesi öbür taraftan Civan’ın şirketle tüm bağının kopması anlamına gelmektedir. Civan bunun olmasına izin vermeyecektir ve yaptığı planla ne yapıp edip Şimal’in elini kolunu bağlayacak bir hamle yapmaya karar verir. Öbür taraftan Civan’ın Şimal’le evlenebilmesi için halen evli olduğu Nazlı ile sessiz sedasız boşanması gerekmektedir. Ancak bu tahmin ettiği kadar kolay olmayacaktır. Öbür taraftan Şimal ailesine başta söylediği yalan ortaya çıkmasın diye bu sefer çok daha büyük bir yalanın içine düşmüştür. Civan ve Şimal’in söyledikleri sözlülük yalanı onları adım adım bir çıkmaza götürürken çift acaba evlilik masasına oturacaklar mıdır? Kazara Aşk bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar