Kazara Aşk 8. Bölüm İzle

Kazara Aşk 8. Bölüm İzle
Kazara Aşk 8. Bölüm İzle; 19 Ağustos Perşembe akşamı 8.yeni bölümüyle ekrana gelen Kazara Aşk Dizisinin yayınlanan 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kazara Aşk 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur ve Nermin Aslan’ın rol aldığı Kazara Aşk bu akşam saat 20.00’da 8. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonu dizilerinden olan ve eğlenceli ve romantik bir türde ele alınan dizi Perşembe akşamları ekrana geliyor ve Star Tv’nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Birbirini tanımayan ancak tamamen kazara olarak karşılaşan ve artık bir birinden kopamayan iki aşığın hikayesini ve başlarına gelecek türlü türlü işeri ve terslikleri anlatan Kazara Aşk seyirci tarafından da sevildi ve keyifle takip ediliyor. Kazara Aşk bu akşam yayınlanacak 8. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşacak.

Kazara Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında yaz sezonu dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan romantik komedi dizisi Kazara Aşk yayınlanan yedi bölümünde seyirci tarafından sevildi ve beğenilerek takip edildi. Dizinin yayınlanan son bölümünde denizde kaybolan Dursun ve Tahsin’den haber alınamamaktadır. Şimal ve Civan daha fazla bekleyemezler ve onları aramaya karar verirler. Ancak bu arama ne yazık ki istedikleri gibi gitmez ve Civan ve Şimal’in başları derde girer. Öbür taraftan Okan’ın her şeyi anlattığı video Şimal’in eline geçmek üzeredir. Civan ise bu durumu öğrenir ve bunun önüne geçmeye çalışır.

Kazara Aşk 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz dizisi Kazara Aşk bu akşam 8. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Romantik komedi dizisi Kazara Aşk’ın bu akşam yayınlanacak bölümünde her şey karma karışık oluyor. Civan’ın tüm çabalarına rağmen Okan’ın her şeyi anlattığı video Şimal’in eline geçmiştir. Şimal videoda anlatılanları duyunca şok olur. Civan’ın tek derdinin şirketin başına geçmek olduğunu sanır ve bu durum karşısında özellikle kandırıldığını öğrenince deliye döner. Ancak Civan’dan bunun hesabını sormak yerine başka bir planı işletmeye başlar ve oda Civan’ın yaptığı gibi yapar ve bu şekilde intikam almaya karar verir. Tahsin ise Şimal ve Civan’ın gerçekleri öğrendiğinden habersizdir. Öbür taraftan Şimal bir süre baba evinde kalacağını söyler. Civan ise Şimal’i evine döndürmeye çalışır. Bu arada Nazlı’nın babası Amerika’dan gelmiştir ve Civan ile Nazlı’yı evli bilmektedir. Civan bütün bu olanların yanında bir de aşık birini oynamak zorunda kalmıştır. Şimal ise bu sırada Civan ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya başlar. Kazara Aşk bu akşam ekrana gelecek 8. bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar