Kazara Aşk 13. Bölüm İzle (Final)

Kazara Aşk 13. Bölüm İzle (Final)
Kazara Aşk 13. Bölüm İzle; 30 Eylül Perşembe akşamı 13 ve final bölümüyle ekrana gelen Kazara Aşk’ın yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kazara Aşk 13. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur ve Sadi Celil Cengiz’in rol aldığı Kazara Aşk bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümü olan final bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciye buluşacak. Yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve ilk başladığı bölümlerde reytingi iyi olan ve hatta devam edeceği yönünde büyük beklentiler olan Kazara Aşk ne yazık ki eylül yayın döneminin başlamasıyla büyük reyting kaybı yaşamaya başladı ve sonunda dizi için final kararı verildi. Kazara gerçekleşen bir aşkın daha sonra gerçeğe dönmesini ve bunun krizlerini anlatan dizi özellikle genç kitlenin beğenisini ve ilgisini çekmişti. Romantik komedi türünde olan dizi bu akşam ekrana gelecek 13 bölümüyle ekranlara ve seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin final bölümü olan 13. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de.

KAZARA AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının yaz dizilerinden biri olan ve geçtiğimiz haftalarda 13. Bölümle final yaparak seyirciye veda edeceği açıklanan dizinin son bölümünde Şimal Civan’la olan beklenmedik yakınlaşmalarından etkilenmiştir. Fakat kendisinin de Civan’a karşı bir şeyler hissettiğini kabul etmek istemez ancak bu gerçektende uzun süre kaçamayacaktır. Civan ise Şimal’e olan aşkına onu inandırmak için her şeyi yapmaya başlamıştır.

Kazara Aşk 13. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz dizlerinden Kazara Aşk bu akşam final yapıyor. 13. bölümünde final yapan dizinin seyirciye veda bölümünde Şimal’in de kendisine aşık olduğunu gören Civan’ın artık tek bir amacı vardır ve oda Şimal’le evlenmektir. Civan Şimal gerçekleri öğrenmeden onunla evlenmek için hemen bir plan yapmaya başlar. Ancak Tahsin bu durumdan rahatsızdır ve Civan’dan Şimal’e gerçekleri söylemesini ister. Ama Civan Şimal’i kaybetmeyi göze alamaz bu Şimal’e söyleyeceği son yalan olacaktır. Civan’ı değiştiğine yalanlarla dolu hayatını geride bırakacağına inanan Şimal ise kendini onunla mutlu bir geleceğe hazırlamaktadır. Ancak ne o ne de Civan Nazlı’nın gerçeği öğrendiğinden haberdarlardır. Dizinin seyirciye veda bölümünde mutlu son olacak mıdır ve Şimal ile Civan evlenebilecekler midir? Kazara Aşk’ın 13. Bölümü olan Final bölümü bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar