Kazara Aşk 11. Bölüm İzle

Kazara Aşk 11. Bölüm İzle
Kazara Aşk 11. Bölüm İzle; 16 Eylül Perşembe akşamı 11 bölümüyle ekrana gelen Kazara Aşk’ın yayınlanacak 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kazara Aşk 11. Bölüm İzle; Başrollerinde Ümit kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur ve Deniz Altan’ın rol aldığı Kazara Aşk bu akşam saat 20.00’da 11. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve kanalın yaz aylarında iyi bir reyting aldığı dizi yeni yayın döneminin ilk haftalarında da seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bir rastlantı ve kaza sonucu iki kişinin aşk hikayesini anlatan dizide her an olaylar bambaşka hale gelirken Civan ve Şimal birbirlerini sevseler de bir araya gelmemek için adeta birbiriyle yarışmaktadırlar. Kazara Aşk 11. bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KAZARA AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonu dizisi olarak ekrana gelen Kazara Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazlı’nın hamile olduğunu öğrenen Şimal adeta deliye dönmüştür. Nazlı ise bu durum karşısında Şimal’e gerçekte hamile olmadığını anlatır ve Şimal buna inanır. Ancak buna rağmen Civan’a güvenmemektedir. İçinde hala ona karşı şüpheler vardır.

KAZARA AŞK 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaz sezonunda başlayan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Kazara Aşk adlı romantik komedi dizisi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Her ne kadar yüksek bir reyting oranını yakalayamasa da yayınına devam eden dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü yine dizinin seyircisini heyecanlandıracak gibi görünüyor. Civan artık Şimal’e karşı bir şeyler hissettiğini kabul etmeye başlamıştır. Civan başlarda bu fikirden kaçmaya çalışsa da aklından Şimal çıkmıyordur ve bu durumu önünde sonunda kabul eder. Tam her şeyi kabullenip Şimal’e aşkını itiraf edecekken Şimal’in Tahsin’le birlikte kurduğu oyunun ortasına düşer. Şimal Tahsin’in hamile olmadığını öğrenmesiyle her şeyin bittiğini düşünür ancak Tahsin bu durumu bir fırsata çevirmek için Şimal’i bir oyuna davet eder. Şimal ve Tahsin Civan’a karşı birlikte hareket edeceklerdir. İkisinin de amacı Civan’a ders vermektir. Ancak Civan’ın aşkını itiraf edecekken duydukları onu adeta yıkar ama artık geç kalmıştır çünkü Nazlı’da Civan’ın Şimal’e aşık olduğunu anlamıştır. Kazara Aşk bu akşam 11. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

16-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar