Trabzonspor - Roma maçı canlı izle

Trabzonspor - Roma maçı canlı izle
Trabzonspor - Roma maçı canlı izle: Trabzonspor - Roma maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off maçını canlı izlemek için detaylar.

Trabzonspor - Roma maçı canlı izle; UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor ile Roma karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Roma maçı hangi kanalda? Trabzonspor - Roma arasında oynanacak play-off mücadelesini canlı ve kesintisiz olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Trabzonspor - Roma maçı canlı izle

 

Trabzonspor ile Roma arasında oynanacak mücadele ATV'den şifresiz ve canlı olarak ekrana gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off mücadelesi TSİ 20.30'da başlayacak ve Trabzonspor'un evi Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Trabzonspor ile Roma arasındaki maçı canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor - Roma maçı ilk 11'ler

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, İsmail Köybaşı, Hamsik, Berat, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny

ROMA: Patricio, Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Zaniolo, Pellegrini, Shomurodov

UEFA Avrupa Konferans Ligi, 2021-22 sezonunda ilk kez düzenleniyor. UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde gruplara kalamayan daha küçük takımların da Avrupa'da mücadele edebilmesinin yolunu açmak için bu turnuvayı oluşturdu. Ancak yine de Avrupa'nın önde gelen ekipleri de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Bunlardan biri de İtalyan ekibi Roma olmak istiyor. Son yılların adından söz ettiren takımı Roma, yeni hocası Jose Mourinho ile ilk resmi sınavına Trabzonspor karşısında çıkacak. 

Trabzonspor, Roma ile oynayacağı maça oldukça moralli bir şekilde geliyor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor'u 5-1 gibi flaş bir skorla mağlup etti. Bu kez ise rakip bir Avrupa devi olacak. Geçen sezon Serie A'yı 7. sırada bitererek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne play-off turundan katılım hakkı eden Roma, bu akşam Trabzonspor'a konuk olacak. İtalyanlar'ın bu maçta nasıl bir görüntü çizeceği fazlasıyla merak ediliyor zira Portekizli deneyimli hoca Jose Mourinho ilk kez resmi olarak takımının başında olacak. Başarısız Tottenham döneminin ardından Roma'nın başına geçen Mourinho'nun takımı herkes tarafından merak ediliyor. Trabzonspor cephesinde ise Abdullah Avcı bu maçtan flaş bir skor almanın peşinde.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar