Kefaret 1. bölüm izle

Kefaret 1. bölüm izle
Fox TV'de ilk bölümüyle yayınlanan Kefaret 1. bölüm izle! Kefaret dizisinin ilk bölümünde neler olacak? İşte yeni dizi hakkında detaylar!

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran, 25 Film imzalı Fox TV'nin yeni dizisi Kefaret ilk bölümüyle 22 Kasım Pazar akşamı izleyiciyle buluştu. Herşeyini kaybeden bir kadının yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kaybettiklerini teker teker geri almasını konu alan Kefaret dizisinin ilk bölümünde neler olacak? Kefaret dizisini izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler Kefaret 1. bölüm izle araması yaparken dizinin ilk bölümüne ulaşabileceğiniz bağlantıya aşağıdan ulaşabilir, ilk bölümde neler yaşanacağını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

KEFARET KONUSU VE İLK BÖLÜM DETAYLARI

25 Film tarafından Fox TV için hazırlanan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay 'Zeynep' karakterine, Yurdaer Okur 'Ahmet' karakterine Mert Fırat ise 'Sinan Komiser' karakterine hayat veriyor.

Müzik öğretmeni Zeynep, Ahmet ile mutlu bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden iki çocuğu vardır. Tayini bir kasabaya çıkan Zeynep ailesiyle ile birlikte bu küçük kasabada mutlu bir geleceğin kendilerini beklediğinden neredeyse emindir. Ancak yanıldığını anlaması çok zaman almaz. Zeynep sahip olduğu herşeyini tayininden sonra geçen beş yıl içerisinde kaybeder. Kızını kaybetmesiyle başlayan felaketler ardı ardına gelir.

Zeynep bu zor dönemde tek dayanağı Sinan olur. Zeynep'e duyduğu büyük aşk nedeniyle işini kaybetmeyi dahi göze alan Sinan yaşanan tüm olumsuzluklara tüm zorluklara rağmen her koşulda Zeynep'in yanında olmaya hazırdır. Kızını bulmak için harekete geçen Zeynep ve Sinan hiç beklemedikleri bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırlar.

KEFARET 1. BÖLÜM İZLE | İLK BÖLÜM TEK PART NASIL İZLENİR?

22 Kasım Pazar akşamı saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelen ‘Kefaret’i seyretmek isteyen izleyiciler Kefaret 1. bölüm izle ve Kefaret ilk bölüm araması yapıyor. Dizinin yeni bölümünü tek parça seyretmek için Fox TV’nin resmi internet sitesi üzerinden dizi için hazırlanan özel sayfayı “https://www.fox.com.tr/Kefaret/izle” ziyaret edebilir veya yukarıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Kefaret her Pazar saat 20:00’da Fox TV’de!

22-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar