Olay Tv'nin yayına başlayacağı tarih açıklandı!

Olay Tv'nin yayına başlayacağı tarih açıklandı!
Yeni televizyon kanalı Olay Tv, son günlerde yaptığı güçlü transferlerle dikkat çekiyor. Kadrosuna başarılı isimleri toplayan Olay Tv'nin yayına başlayacağı tarih açıklandı!

Merkezi Bursa'da olan ve bir süre önce kapanan Olay Tv yeniden yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Olay Tv yeni sahipleriyle birlikte haber kanalı olma yolunda önemli bir yatırımla geliyor. Bir süredir test yayınları yapan Olay Tv kadrosunda yer verdiği başarılı isimlerle sık sık gündeme geliyordu. Bir video yayınlayan Olay Tv ne zaman yayına başlayacağını duyurdu. Tarafsız bir gazetecilik anlayışıyla yayına başlayacaklarını vurgulayan tanıtım videosu sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Olay Tv ne zaman yayına başlıyor?

Merkezi İstanbul'a taşınan Olay Tv, daha önce Ekim ayında yayına başlayacağını duyurmuştu. Teknik altyapı yenileme işlemlerinin uzaması sebebiyle yayına başlama tarihi ertelenen Olay Tv'nin 30 Kasım Pazartesi seyirciyle buluşacağı belirtildi. Sosyal medyada bir yayın toplantısında yapılan konuşmanın yer aldığı video dikkat çekti. Yapılan çalışmalar, Olay Tv kadrosunda yer alan isimlerin provalarının yer aldığı videoda tüm ekibin heyecanı yansıtılmış.

Habercilik fabrika ayarlarına dönüyor!

Olay Tv sosyal medya hesabından yayın tarihi, bir video ve not eşliğinde paylaşıldı. Olay Tv hesabından yapılan paylaşıma, "Değişim başlıyor. Habercilik fabrika ayarlarına dönüyor. Herkese eşit mesafede, tarafsız, özgür güvenilir haberin adresi Olay TV, 30 Kasım Pazartesi yayında..." ifadesi eklendi. Olay Tv'nin tanıtım videosu heyecan oluştururken, çok iddialı bir çıkış yaptığı görülüyor. Herkese eşit mesafede, tarafsız ve özgür olma iddiasıyla yola çıkan Olay Tv'de birçok ünlü gazeteci de görev yapacak.

Olay Tv kadrosunda kimler var?

Yayın hayatına yeniden başlamaya hazırlanan Olay Tv kadrosunda yer alan isimler çok konuşulmuştu. Ana akım medyada yer alamayan biçok isim Olay Tv ile ekrana dönüyor. Nevşin Mengü, Süleyman Sarılar, Cem Tekel, Alican Uludağ, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirağ, Şafak Ongan, Evren Aydın, Tarık Ünlü, Kenan Şener, İpek Yezdani, Özgen Aydos, Ayhan Kudak, Nazlı Bolak, Nuri Çolakoğlu, Ali Ekber Aydın, Buket Güler gibi isimler Cavit Çağlar tarafından yeniden yapılandırılan Olay Tv kadrosunda yer alan isimler oldu. Olay Tv 30 Kasım Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak.

22-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar