Kefaret dizisi hangi gün yayınlanacak?

Kefaret dizisi hangi gün yayınlanacak?
Fox Tv'de yayınlanan Kefaret dizisinin yayın tarihi değişti. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrolde olduğu Kefaret'in yeni günü ne zaman? Kefaret dizisi hangi gün yayınlanacak?

Yaz sezonuyla ekranlar şenlenirken devam eden dizilerin de yayın günlerinde değişiklikler yaşanıyor. Fox Tv'de yayınlanan Kefaret dizisinin de yayın günü değişti. Nurgul Yaşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un başrolde olduğu Kefaret dizisi yeni gününde seyirciyle buluşacak. Kefaret son bölüm 20 Haziran Pazar akşamı ekrana gelmişti. Pazar akşamları yayınlanan Kefaret'in yeni günü Perşembe oldu. Sezonun başarılı yapımlarından olan Kefaret artık Perşembe akşamları seyirciyle buluşacak. Kefaret 31. Bölüm dün ekrana gelmişti. Fragmanı da yayınlanan Kefaret 32. Bölüm izlemek isteyenler 1 Temmuz'u bekleyecek.

Kefaret'in yeni bölüm ne zaman?

Fox Tv'de yayınlanan 25 Film imzalı yapım Kefaret sezonu başarılı geçiren dizilerden. Hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla dikkat çeken Kefaret artık yeni gününde seyirci karşısına çıkacak. Kefaret 32. Bölüm 1 Temmuz Perşembe akşamı ekranda olacak. Oyuncu kadrosunda güçlü isimlerin olduğu Kefaret dizisi pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri oluyordu. Kefaret yeni yayın gününde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Kefaret yeni bölüm yeni gününde ekrana gelecek?

Fox Tv yeni diziler ve devam eden dizilerle yayınlarına devam ediyor. Yeni dizi Aşk Mantık İntikam Cuma akşamları yayınlanmaya başladı. Geçen yaz başlayan ve devam eden Sen Çal Kapımı dizisi ise Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Sezonun devam eden yapımlarından olan Kefaret'in yayın günü ise Pazar'dan Perşembe'ye alındı. Kefaret 1 Temmuz itibariyle yeni bölümleriyle ekranda olacak. Fox Tv ekranlarında Son Yaz ve Yasak Elma gibi başarılı yapımlar sezon finali yapmıştı.

Kefaret 32. Bölümde neler olacak?

Yeni gününde ekrana gelecek Kefaret 32. Bölüm 1 Temmuz'da seyirciyle buluşuyor. Sinan'ın acil ameliyata alınacağı Kefaret yeni bölüm heyecan ve endişe dolu bir bekleyişle geçecek. Zeynep'in endişesi ve üzüntüsü, Sinan'ın ölüm kalım savaşı Kefaret seyircisini ekran başına toplayacak. Sinan'ın ameliyatını ise Ahmet yapacak. Sinan hayata tutunmayı başarabilecek mi? Kefaret 32. Bölüm 1 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak. İyi seyirler…

21-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar