Kefaret 2. Bölüm İzle!

Kefaret 2. Bölüm İzle!
Kefaret 2. Bölüm İzle; 29 Kasım Pazar akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret adlı dizinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar ve Ege Kökenli’nin yer aldığı Kefaret bu akşam 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fok Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve uzun süredir beklenen dizi seyirci tarafından heyecanla karşılanmış ve ilgiyle takip edilmişti. Bir annenin çocuğunu kaybetmesi ve bunun üzerine gelişen hikayeleri konu alan dram türündeki dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken üzerinde uzun zaman çalışılmıştı. İlk bölümüyle seyirciden beklenen ilgiyi kısmen de olsa bulan dizi gelecek bölümler için oldukça güçlü bir şekilde rakiplerine korku salmış durumda.

KEFARET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan Kefaret seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Dram türündeki dizinin ilk bölümünde bir kasabada lisede öğretmenlik yapan bir anne ve doktor olan eşinin mutlu giden hayatları üç yaşındaki kızlarının bir anda ortadan kaybolması üzerine darmadağın olur. Zeynep kızını bulabilmek için elinden gelen her şeyi para ancak bir türlü sonuca ulaşamaz ve en sonunda intihar etmeye karar verir. Bu ise elindeki her şeyi bir bir yitirmesine sebep olacak ve Zeynep hastaneye yatırılacaktır.

Kefaret 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Zeynep kızlarının kaybolması üzerine onu bulmak için elinden gelen her şeyi yapmış ancak bir sonuca ulaşamamıştır. En sonunda intihara kalkışarak hastaneye kaldırılan Zeynep bundan sonra hızlı bir yıkıma gidecek ve elindeki her şeyi oğlu, eşi dahil kaybedecektir. Bu arada Meltem’i hastanelik eden Can apar topar evden kaçıp kayıplara karışırken Zeynep polis ifadesi sırasında Meltem’i Can’dan söz etmemesi için tehdit eder. Bu arada Komiser Sinan Elif’i kaçıranın izini bulmuştur ve onların bulunduğu yere baskın yaparak Elif’i yıllar sonra kurtarmak ister ama araya giren Zeynep bunu engeller. Zeynep Sinan’ın bu operasyonunun başarısız olması durumunda kızını sonsuza kadar kaybedeceğini düşünmektedir. Ancak Zeynep bu sırada kendisine gelen bir mesajla allak bullak olur. Kefaret bu akşam 2. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 2. Bölümünü tek parça izlemek için canlitv.com adresini takip edin.

29-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar