Sinem Kobal doğum kilolarını nasıl verdi?

Sinem Kobal doğum kilolarını nasıl verdi?
Doğum sonrasındaki görüntüsüyle dikkat çeken ünlü oyuncu Sinem Kobal'in doğum kilolarını nasıl verdiği ortaya çıktı. Sinem Kobal doğum kilolarını nasıl verdi? İşte o sır!

Oyuncu Sinem Kobal, doğum sonrası fit görünümüyle dikkat çekiyor. Oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Kobal, geçen aylarda doğum yapmış ve Lalin adını verdikleri kızlarını kucaklarına almışlardı. Ünlü çift uzun süredir mutlu bir evlilik sürdürüyor ve Lalin bebekle birbirilerine olan bağları artık daha güçlü. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti doğum sonrası hastane kontrolüne gitmiş ve sağlık durumlarının iyi olduğunu açıklamışlardı.

Sinem Kobal nasıl kilo verdi?

Kontol için gittiği hastane çıkışında görüntülenen Sinem Kobal'in doğum kilolarını verdiği ekranlara yansımıştı. Bu görüntülerin ardından Sinem Kobal'in doğum kilolarından nasıl kurtulduğu merak ediliyordu. Yaklaşık bir ay önce doğum yapan ve bebeğini emziren Sinem Kobal bunları yaparken fazla kilolarını verdi ve fit bir görünüme kavuştu. Sinem Kobal'in doğum kilolarını spor hocasından aldığı online derslerle verdiği ve emzirdiği için hazırlanan özel diyete göre beslendiği öğrenildi.

Beslenmesine dikkat ediyor

Sinem Kobal fit görünümünü İnstagran hesabından paylaşmıştı. Sevilen oyuncunun kısa sürede kilolarından kurtulması ise dikkat çekmişti. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok kişi gibi evinden çıkmamaya özen gösteren Sinem Kobal, kilolarından spor hocasından aldığı online derslerle kurtuldu. Kızı Lalin'i emziren ve bu sebeple beslenmesine dikkat etmesi gereken Sinem Kobal bir uzmandan aldığı tavsiyelerle hazırlanan özel bir diyet programı uyguluyor. Sinem Kobal'in emzirme eğitimleri aldığı da biliniyor.

Sinem Kobal hastane kontrolüne gitmişti

Hayatlarına yeni bir heyecan katan Lalin bebekle oldukça mutlu olduklarını her fırsatta belirten Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin her adımları haber oluyor. Sinem Kobal'in son halini gösteren bir fotoğraf paylaşımı yapması ise dikkatleri Kobal'e çevirmişti. Sinem Kobal'in hızlı bir şekilde eski görünümüne kavuşması online olarak yaptığı antrenmanlara ve dikkatli beslenmesine bağlı olduğu ortaya çıktı. Hastane kontorolü sonrası kameralara konuşan Sinem Kobal, "İyiyiz. Her şey yolunda çok şükür, daha bir ay oldu. Lalin evde bekliyor. Ona yetişicez şimdi, kontrole geldik dediğim gibi, Lalin iyi, biz iyiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

29-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar