Şoray Uzun’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Şoray Uzun’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf!
Ünlü oyuncu, sunucu Şoray Uzun katıldığı bir programda hayatına dair itiraflarda bulundu. Şoray Uzun aldığı bir ödülü hak etmediğini itiraf etti.

Ünlü isim Şoray uzunu herkes tanır. Şimdilerde Seksenler adlı dizide rol alan bir zamanlar Anadolu’da gezi programı yapan ve pek çok yapımda rol alan ya da sunuculuk üstlenen ünlü isim. Zaman zaman Şoray Uzun magazin gündeminde yer alır. Çoğunlukla da ailesiyle ilgili gelişmelerle ya da yeni yapımlarla magazin gündeminde yer alan Uzun bugünlerde katıldığı bir televizyon programında itiraflarıyla gündeme geldi. Şoray Uzun ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit’in sunduğu programa katıldı ve kendisiyle ilgili pek de fazla bilinmeyenleri paylaştı. Şoray Uzun program sırasında yıllar önce aldığı bir ödülle ilgili konuştu ve aldığı ödülü hak etmediğini itiraf etti. İşte Şoray Uzun’un programda anlattıkları!

Ödülü Hak Etmedim!

Ünlü isim Şoray Uzun Hülya Avşar’ın sunduğu programda birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Şoray Uzun yıllar önce aldığı bir ödülü hak etmediğini itiraf etti ve o zamanları anlattı. Uzun “Bülent Oran’la bir röportaj yapılacaktı. Oran’la buluştuk Ortaköy’de. O da fabrikada senaryo yazmaya başladığı için gürültülü ortamları seviyordu. Böyle bire bir sohbet edemiyorsunuz, bir süre sonra takılıyor. Gürültüden besleniyordu rahmetli. Ben ona soruları verdim, yani kendimce röportaj yaptım, sonra röportajı ses kayıt cihazından çözdüm, tekrar kaleme aldım. Röportajı kendisine teslim ettim. Ben bir üzerinden geçeyim lütfen dedi. Hay hay dedim. Bülent abi rahmetli o röportajı kendi yaptı. Bana teslim etti, virgülüne bile dokunmadan teslim ettim gazeteye. Selim Bey baktı bu benim bugüne kadar okuduğum en güzel röportajlardan bir tanesi dedi. Keşke ben yapmış olsaydım, Bülent Bey kendi kendine yaptı. O röportaj dönemin bir gazetesinden Gelecek vaat eden genç gazeteci ödülü aldı. Ben de utanmadan o ödülü aldım. Hak edilmemiş bir ödül” ifadelerini kullandı.

Üçüncü Kattan Atladım!

Şoray Uzun programda ayrıca kendisine ait anılardan da bahsetti. Şoray uzun “1974 yılı İncirlik Üssü’ne 18 km’lik mesafede oturuyorduk. Jetler geçiyordu tepemizden. Ben de jet savaş uçaklarına taktım. Uçmayı merak ediyordum. Dedeme ödevim var diye yalan söyledim ve planör bozması bir şey yaptık. Üçüncü kattan kendimi attım. Uçacağım yani. Bir kat filan indim. Sonra ikinci kata doğru denge bozuldu, benim bir kolum iki yerden diğeri bir yerden kırıldı. Uçma denemem böyleydi.” Uzun isminin de ünlü isim Türkan Şoray’dan geldiğini açıkladı.

29-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar