Kefaret 28. Bölüm İzle

Kefaret 28. Bölüm İzle
Kefaret 28. Bölüm İzle; 30 Mayıs Pazar akşamı28.bölümüyle ekrana gelen Kefaret adlı dizinin yayınlanan 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 28. Bölüm İzle; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Yusuf Atala’nın rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 28. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Zülfü Livaneli’nin Konstanniyye Oteli adlı eserinden televizyona uyarlanan ve bu sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kefaret ne yazık ki bekleneni fazla veremedi. Reytinglerde ortalama bir reytingle ekrana gelen Kefaret bir annenin çocuklarının geleceği için verdiği mücadeleyi ve özverileri ele alıyor. Fox Tv’nin Pazar akşamlarını emanet ettiği dizi son bölümlere yaklaşırken gerilimiyle daha da çok izlenirken ünlü isim Nurgül Yeşilçay’ın performansıyla göz dolduruyor. Kefaret bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında 28. Bölümüyle ekrana geliyor.

KEFARET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve seyirciyi ekrana bağlayan dizilerden olan Kefaret her hafta Pazar akşamları seyircisiyle buluşuyor. Zülfü Livaneli’nin eserinden uyarlanan dizide bir annenin çocukları için verdiği mücadele ve fedakarlıklar ele alınıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep Meltem’in çocuk yuvasında işe başlamıştır. Ayşe ise Sude’yi kaybetmenin acısıyla felç geçirmiştir. Sinan ise Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılmıştır.

Kefaret 28. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının Pazar akşamları ekrana gelen ve bir romandan uyarlanan dizisi Kefaret bu sezon ekranlara gelmeye başladı ve iddialı bir oyuncu kadrosu kurdu. Dizinin her bölüm seyirciyi ekrana kilitleyen hikayesi ise son bölümlere doğru iyice merak edilir hale geldi. Bu akşam ekrana gelecek 28. Bölümde son bölümde Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılan Sinan Mehdi’yi tuzağa düşürür. Mahkemenin kararıyla velayeti Selena’ya verilen Sude’yi kaybetmek istemeyen Zeynep ise Sude’yi kaybetmemek için Selena’yı oyuna getirir. Bu arada felç geçiren Ayşe en büyük sırrını açıklar. Öbür taraftan Funda’nın Selena için çok farklı planları vardır ve Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi yaşamaktadır. Bir çok hikayenin aynı anda seyirciyi adeta ekrana kilitleyeceği Kefaret’in bu akşam ekrana gelecek 28. Bölümü yine gerilimli bir bölümle ekrana gelecek. Kefaret bu akşam saat 20.00’da 28. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar