Kefaret 26. Bölüm İzle

Kefaret 26. Bölüm İzle
Kefaret 26. Bölüm İzle; 16 Mayıs Pazar akşamı 26. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret adlı dizinin yayınlanan 26. Bölümünü tekparça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 26. Bölüm İzle; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Tolga Güleç’in rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu sezon başında başlayan ve sezona iddialı bir giriş yapan ancak ilerleyen bölümlerde reytingi her an daha da düşen Kefaret bir annenin çocuklarının hayatı ve mutluluğu için neler yapabileceğini, nelerden vazgeçebileceğini anlatıyor. Dizi ünlü yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniye Oteli adlı eserinden televizyona uyarlanırken seyirciye her bölüm gerilim ve dram dolu anlar yaşatıyor. Her Pazar akşamı ekrana gelen dizi özellikle son bölümlerde heyecanlı sahnelerle seyirciyi etkilemeye çalışıyor. Kefaret bu akşam saat 20.00’da 26.yeni bölümüyle Fox Tv’de ekrana geliyor.

KEFARET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen gerilim ve dram dolu dizi Kefaret son yayınlanan bölümde yine heyecanlı sahnelerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep kızı Sude’yi kaybetmemek için büyük bir hukuk mücadelesine girmiştir. Bu arada Arzu ise kızını görmek için büyük bir riske girmiştir. Arzu Ahmet’in evinden gizlice çıkarken her şeyi kızını görebilmek için yapmaktadır.

Kefaret 26. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında her Pazar akşamı ekrana gelen ve seyirciyi ekrana kilitleyen dram dolu dizi Kefaret bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 26. Bölümünde Zeynep’in velayetini almak için büyük çaba gösterdiği kızının velayetini mahkeme Selena’ya verir. Zeynep bu karar sonrası kızını kaybetmenin şokunu yaşamaktadır. Öbür taraftan Ahmet Arzu’yu bebeklerini dünyaya getirmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Bu sırada yeni evinde Sude oyun oynarken bir anda fenalaşır ve ambulansla hastaneye kaldırılır. Sude’nin hastalandığını duyan Zeynep kızı için her şeyi yapmaya karar verir ve oda onunla birlikte hastaneye gider. Öbür taraftan Ahmet yine büyük bir olayın içinde bulur kendini. Bu sırada Münevver evlilik hayatına uyum sağlamaya çalışmakta ancak ne yazık ki bu konuda oldukça zorlanmaktadır. Pazar akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Kefaret bu akşam saat 20.00’da 26.yeni bölümüyle Fox Tv’de ekrana geliyor.

16-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar