Kefaret 32. Bölüm İzle

Kefaret 32. Bölüm İzle
Kefaret 32. Bölüm İzle; 1 Temmuz Perşembe akşamı 32. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret dizisinin yayınlanan 32.bölümünü tekparça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 32. Bölüm İzle; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Yusuf Atala’nın rol aldığı Kefaret bu akşam 32. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon ortalarında başlayan ve kanalın iddialı yapımları arasında yer alan Kefaret ünlü yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı kitabından televizyona uyarlandı. Her ne kadar dizi beklenilen reytingi tam olarak karşılayamasa da yayınına yaz sezonunda da devam etmeyi başardı. Ortalama bir reytingle yoluna devam eden Kefaret yaz sezonu için kanalın reyting alan yapımlarından olurken dizi final için gün sayıyor. Kefaret bir annenin çocukları için verdiği zorlu mücadele ele alınıyor. Üst düzey oyunculardan kurulu Kefaret bu akşam yayınlanan 32. Bölümüyle bir kez daha ekrana geliyor. Kefaret bu akşam Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KEFARET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircin ilgiyle izlediği dram türü yapımlardan biri olan Kefaret yayınlanan son bölümünde oldukça heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan 31 bölümünde Nilay’ın trajik ölümünün ardından Sinan büyük bir bunalıma sürüklenirken Zeynep yaşananlardan sonra Sinan’ı affetmekte zorlanmaktadır. Bu arada Fulya Emre’den gizli saklı olarak zor duruma düşmüş bir kadına yardım etmeye başlamıştır.

Kefaret 32. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Sezon ortasında başlayan ve ekranların ağır dram türü yapımlarından olan Kefaret Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi her bölüm yeni serüvenle ekrana gelirken Sinan ve Zeynep arasında her an yaşananlar seyirciyi heyecana sürüklemektedir. Sinan Nilay’ın intiharından kendini sorumlu tutmakta ve bu durumu atlatamamaktadır. Sinan her an daha fazla kendi içine dönmekte ve kabuğuna çekilmektedir. Zeynep Sinan’ın toparlanması ve bu durumdan biran önce çıkması için elinden geleni yapmaktadır. Ancak Zeynep’in çabaları boşa gitmektedir ve bu durum ipleri kopma noktasına getirmektedir. Fulya’nın gizli kahramanlıkları Emre ile aralarının açılmasına sebep olmaktadır. Öbür taraftan Münevver yuvada birlikte çalıştığı genç ve yakışıklı şefe gönlünü kaptırmıştır. Kefaret bu akşam yayınlanacak 32. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

01-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar