Kefaret 27. Bölüm İzle

Kefaret 27. Bölüm İzle
Kefaret 27. Bölüm İzle; 23 Mayıs Pazar akşamı 27.bölümüyle ekrana gelen Kefaret dizisinin yayınlanan 27. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 27. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 27. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon başında başlayan ve Pazar günleri ekrana gelen dizi kanalın iddialı yapımları arasında yer alsa da ortalama bir reytingle yayınına devam ediyor. Zülfü Livaneli’nin eserinden televizyona uyarlanan dizi bir annenin çocuklarının geleceği için verdiği mücadeleyi ve onları kazanmak için nasıl çabaladığını anlatıyor. Her hafta heyecanlı ve gerilimli bir hikaye ile seyirci karşısına çıkan Kefaret bu akşam yine heyecanlı ve bir o kadar da hızlı bir bölümle seyirciyle buluşacak. Seyirciyi meraktan meraka sürükleyecek bu akşam ki bölümde Zeynep için işler hiç de yolunda gitmeyecektir. Kefaret 27. Bölümü bu akşam sat 20.00’da FoxTv ekranlarında.

Kefaret Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının gerilimli ve heyecanı dizisi Kefaret son yayınlanan bölümde yine seyircisini heyecanıyla ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep kızı Sude’nin velayetini alabilmek için mahkemeye başvurmuştur. Ancak mahkemeden çıkan karar Zeynep’in aleyhine olmuş ve bu durum karşısında Zeynep adeta yıkılmıştır. Üstelik kızı Sude oyun oynarken bir anda fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Zeynep kızı için her şeyi yapmayı göze almıştır.

Kefaret 27. Bölümde Neler Yaşanacak?

FoxTv ekranlarında bu akşam 27. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kefaret dizisi her Pazar akşamı seyircisine özel anlar seyrettirmeyi başarıyor. Zülfü Livaneli’nin eserinden televizyona uyarlanan dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Zeynep kızına ulaşabilmek için Meltem’in çocuk yuvasında işe başlamıştır. Sude Selena’nın velayetindedir artık ve bu durum karşısında Sude’yi kaybeden Ayşe felç geçirir. Sinan ise bu arada Tolga’yı ABD’ye teslim etmiştir ancak bunun ardından Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet ise Arzu’ya ulaşma çabasındadır. Zeynep Meltem’in çocuk evinde kızlarını nasıl tekrar alacağını düşünmekte ve bu sırada da Sinan’dan bir haber almaya çalışmaktadır. Ancak Zeynep’in beklediği haber gelmeyecektir. Kefaret bu akşam ekrana gelecek 27. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar