Kefaret 33. Bölüm İzle

Kefaret 33. Bölüm İzle
Kefaret 33. Bölüm İzle; 8 Temmuz Perşembe akşamı 33. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kefaret dizisinin yayınlanan 33. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 33. Bölüm İzle; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Yusuf Atala’nın rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 33. Yeni bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren büyük umutlar beslenen ancak beklenenden uzak kalan Kefaret yaz sezonunda da devam etti. Reytinglerde bekleneni veremeyen ve yayın günü de değişen Kefaret ‘in final bölümü ise yaklaşıyor. Dizinin nasıl bir performansla sezonu tamamlayacağı ve hakkında nasıl bir karar verileceği hala netlik kazanmazken seyirci ise diziyle ilgili artık çok büyük bir beklentiden uzak görünüyor. Kanalın bu sezon başlayan ve Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı kitabından uyarlanan dizinin 33. Bölümü bu akşam saat 20.00’da FoxTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KEFARET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında sezon ortasında başlayan ve 32. bölümü yayınlanan dram ve gerilim türündeki dizi Kefaret bir annenin çocukları için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sinan arası bozulan Zeynep ile arasını düzeltebilmek için çabalamaktadır. Meltem yuva açılışı için son dokunuşları yaparken, artık yuva konusunda sona yaklaşmıştır ve bu durum Zeynep’i de mutlu etmektedir. Can babasını Arzu ile olan ilişkisi hakkında sıkıştırır. Sürpriz gelişme ise Fulya’nın hamile olduğunun öğrenilmesidir.

Kefaret 33. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında daha önceleri pazar akşamları ekrana gelen ancak bu haftadan itibaren Perşembe akşamlarına alınan dram ve gerim türündeki dizi Kefaret bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Reytinglerde bekleneni veremeyen ve final yapmasına karar verilen dizinin bu akşam yayınlanacak 33. Bölümünde Sinan arasının bozuk olduğu ve kendisine tavır alan Zeynep ile barışmanın yollarını aramaktadır. Zeynep Sinan’ı affetmek için kendini zorlamaktadır ancak Sinan’ın yaptıklarını unutamamaktadır. Öbür taraftan Ahmet çocukların okullarının kapanmasıyla onlar yaz kampına götürmeye karar verir ve çocuklarla kampa gider. Münevver, Deniz ile Kıraç’ın yeni bir ilişki için ilk adımları attıklarından habersiz bir şekilde aşkına karşılık beklemektedir. Ancak hayal kırıklığı yaşaması an meselesidir. Meltem yuvanın açılışı için son noktaya gelmiştir ve artık heyecanı son haddindedir. Fulya ise hamile olduğunu öğrenmiştir ve bu durum onu şaşkınlığa uğratır. Kefaret bu akşam ekrana gelecek 33. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar