Garsonun başından aşağı içki döken Demet Akalın'a tepki yağdı

Garsonun başından aşağı içki döken Demet Akalın'a tepki yağdı
Garsonun başından aşağı içki döken Demet Akalın günün en çok konuşulanı oldu. Demet Akalın'a yaptığı hareket nedeniyle tepki yağdı. İşte olayla ilgili tüm detaylar…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldığı mekanda yaptığı hareketle tepki topladı. Sahnede kendisine sunulan şampanyanın tadını beğenmeyen Demet Akalın, kadehini garsonun başından aşağı döktü. "Resmen elma suyu vermişsin bana… Gerçek bir şampanya ver" diyen Akalın daha sonra uzatılan şampanya şişesini başına dikerek içti. Demet Akalın'ın söz konusu görüntüleri sosyal medyaya düştü. Akalın'ın bu hareketi sosyal medyaya yansırken birçok kişiden Akalın'a tepki yağdı. Tepki verenler arasında çok sayıda sanatçı ve ünlü isim yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları da gün boyu yaşanan olaya tepki gösterdi. Demet Akalın ise görüntüleri skandal bir açıklamayla savunmaya kalktı.

Demet Akalın o görüntüyü nasıl savundu?

Ünlü isim Demet Akalın'ın sahnede yaptığı hareket ayıplandı. Bir emekçi olan garsona yönelik davranışı tepki çeken Akalın'a gün boyu birçok kesimden mesaj ve yorum yağdı. Demet Akalın tepkiler üzerine bir ralli yarışmasında kazananların bir birlerini şampanyayla ıslattıkları fotoğrafı paylaştı. Akalın, fotoğrafın üzerine "İlk sahnede ödeşicez" yazdı. Demet Akalın daha sonra sahnede başından şampanya döktüğü garsonun paylaşımını da kendi hesabından yayınladı. Garson Murat Yaşar yaşanan olay hakkında bir açıklama yaparak Demet Akalın'la yaşadıkları durumun lince sebep olmaması gerektiğini istedi.

Demet Akalın'ın başına şampanya döktüğü garsondan açıklama geldi

Sahnedeki görüntüler nedeniyle Demet Akalın'a tepkiler çığ gibi büyürken o garsondan açıklama geldi. Demet Akalın'ın da kendi hesabından paylaştığı açıklamada garson Murat Yaşar şu ifadeleri kullandı; "Yıllardır bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen isimlerden Demet Akalın ile yaşadığımız bu durum tamamen espri amaçlı yıllardır bulunduğumuz sektörde yapılan bir durumdur. 2018 yılından itibaren gündüz plaj konserlerinden yapmış olduğumuz bu şampanya olayı yeni ve aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır. Demet Abla ile yıllardır birbirini tanıyan işletme müdürlüğünü yaptığımız, birçok mekanın sahnesinde bizlere hep faydası olmuş ve gece hayatında personel ve çalışma arkadaşlarımıza faydası dokunmuş birisi olarak yapılan linç girişimini doğru bulmuyorum."

02-08-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar