Kemal Sunal’ın Kilitli Çekmecesindeki Mektubun Sırrı Ne?

Kemal Sunal’ın Kilitli Çekmecesindeki Mektubun Sırrı Ne?
Kemal Sunal’ın vefatının ardından açılan kilitli çekmecesinden çıkan mektubun sırı neydi? Amerika’dan gelen mektup da neler yazıyordu? İşte cevabı!

Türk Sineması’nın temel taşlarından biridir Kemal Sunal hiç şüphesiz. Başarılı oyuncu o kadar çok sevildi ki hayatını kaybetmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen sanki hiç ölmemiş gibi aramızda ve bizimle. Birçok başarılı yapımda rol alan ve her filmi halen reyting rekorları kıran Kemal Sunal ne yazık ki belki de en verimli zamanında ayrıldı aramızdan. Yine bir film için Trabzon’a gitmek için uçağa binmeden önce kalp krizi geçiren ve hayata veda eden kemal Sunal’ın ölümünden sonra hep kilitli olan çekmecesi açıldı ve ortaya hiç beklenmedik bir mektup çıktı. Usta oyuncunun yine kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal katıldığı bir tv programında mektubun sırrını açıkladı. İşte detaylar!

Kilitli Çekmeceden Çıkan Sır Mektup!

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu Oyuncu Ali Sunal katıldığı bir televizyon programında babası hakkında ilk defa açıklanan bilgiler verdi. Ali Sunal babasının filmlerini izleyip izlemediğine yönelik bir soruya “kaybettiğimizden beri izleyemiyorum, kızımla inşallah” açıklamasını yaptı. Ali Sunal babasını kaybettikleri olayla ilgili olarak da “hayatımda keşke demeyi hiç sevmem hatta kimsenin bu şekilde yaşamasını da istemem ama bazen keşke o uçağa binmeseydik diyorum. Ama bununla yaşamam mümkün değil. O zaman kızıma karşı bu kadar güler yüzlü olamam böyle bir lüksüm yok” ifadelerini kullandı. Ali Sunal Kemal Sunal’ın vefatından sonra babasının kilitli bir çekmecesi olduğunu açıkladı ve bu çekmeceyi açtıklarını ifade etti. Ali Sunal “Babamın bir çekmecesi vardı. Ama kilidi görseniz değsen açılacak. Ama hiç ellemezdik. Tabi vefatından bir süre sonra arayı açtık. Bir sürü şey çıktı. Koleksiyon yapmayı severdi, biriktirdiği bir şeyler çıktı. Onun dışında Amerika’dan gelen bir mektup vardı. İngilizce yazılmıştı. Mektupta şöyle diyordu, ‘seni hiç tanımıyorum. Filmlerdeki hiçbir şeyi anlamıyorum ama seni izliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor’ yazıyordu” ifadesini kullandı.

Bir Halk Kahramanı

Ali Sunal babasının bir halk kahramanı olduğunu söyleyerek “babama burada kötü bir şey söylesek kaç kişiyi karşımıza alırız düşünebiliyor musunuz? Ama bu durum benim açımdan çok kolay değil çünkü özlem daha da artıyor” diyerek babasının yaşadığı bir olayı anlattı. Sunal “babam bir gün arkadaşlarıyla konsere gitmiş. Genç bir arkadaş gelmiş yanına ‘siz burada ne yapıyorsunuz’ diye sormuş. Babam da ‘neden’ karşılığını vermiş. O da ‘siz halk kahramanısınız’ demiş. Babam da ‘peki buradakiler kim’ diye sorunca genç ‘halk’ demiş. Babam insanlarla bir arada olmayı çok severdi. İnsanlar da onu…” ifadelerini kullandı.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar